Friday, April 8, 2011

Tutorial : Cara senang pakai shawl


Hi korang. Selamat pagi dan salam Jumaat. Hurmmm hurmmm hurmmm.. Actually malu gile nak buat entry ni. Serious malu. Sebab rasa mcm gewdik je nak buat tutorial2 bagai. Kalau femes macam Fatin Suhana or Fatin Liyana tu takpe jugak. Ni dah la tak femes, tak hot pulak tu. Huhu. Tapinya sebab few of my friends asyik tanya tanya macam mana aku pakai tudung macam dalam entry ni and dalam entry ni so aku cube la buat sedaya upaya yg aku mampu ea. Hope korang faham la ape yg aku ajarkan ni. Hehe. Tapi tengok vlog kat bawah ni jangan gelak pulak. This is my very first time cakap sorang-sorang dengan webcam. Huuu malunyee (^_^)




video

*Tutup muke dengan selendang* Maluuuu.. Huhu. Korang faham tak? Pleaseee buat buat faham. Aku tak reti jadi cikgu. Haih.




Lepas dah buat buat vlog haruslah ada gambar gambar tangkap sendiri yang syok sendiri. Huhu. Take care peeps. :)


28 comments:

zippo miller said...

ape la cun sgt c Hilton ni.

O'gosh said...

nice tutorial....Thanks!!

mizzkechique said...

comel lak..hehe

Halen said...

akak teringin sgt nk pakai shawl ni tp bila cuba rasa mcm hampeh je. maybe x sesuai kot muka akak pakai shawl ni. bila tgk ramai yg pakai nmpk cantik je.

Noraini Mohd Zain said...

nape aku xley tgk gambar tu.. adui..

Amiera Hilton said...

@zippo : huuuu..werk! :P

@ogosh : menjadi ke tutorial tu? huhu..welcome :)

@MK : hehe. try it ok ;)

@Halen : alaa kak. u should try and be confident. no worries l :)

@Noraini : errr ntah -.-'

zieha hisham said...

ehemm hyee awak ! nak no tlepon HAHA =) comel lerr ^^

fie_na said...

tak boleh tgk lah miera. ish, rasa nyesal pulak tak jumpa masa ada kat kuantan. kalu tak boleh belaja,

Amiera Hilton said...

@zieha : 017-tet tet tet tetttt..hehehhe. :P

@fiena : npe xleh tgk yang? xpe nti turun la kuantan tp miera xlama da ni kt ktn. hehe

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

cantik kamu!
suka okeh..
nak cuba gak hehe..thanx dik ;)

Amiera Hilton said...

@PinkyMomma : cube tau! then amek gmbr share dlm blog yea ;)

Akid azami said...

Wah boleh tunjuk kat adik vid ni. Dia tercari2 cara pakai shawl :D

Kalau aku try agak2 ok tak?? :P

Amiera Hilton said...

@Akid : haha ok kot. cube la pastu tempek kt blog. sure hot punye! haha :P

iza said...

hi miera,
comey la.suka suka....letak la video cam ni g byk2.sgt berguna pd org yg bertudung nk melaram tp xtau nk berkreatif cam u...

ida said...

just nice dear..new style daa
http://www.corsetbeautiful.com/

Amiera Hilton said...

@iza : ok dear. nanti kalau ada ape2 style lg miera share kn yea. thanks :)

@ida : thanks :)

ILYANA said...

wah kawan aku. comey je wat vblog.
nnt wat la tutorial lagi kot2 pasni aku nak bhijab.

weh mirah kuatkan vol sore ko. aku da abis high dah vol laptop aku.
ok good try! will support you bebeh.

bardboo said...

ala tenet lembap..xdpt nk tgok..huhu..

Amiera Hilton said...

@yana : huhu. slow sgt ke?? aku dah habis kuat da tu..aku rasa suara aku da nyaring kot. xkn nk menjerit pulak buat tutorial. ko g tgk dlm PC sure kuat. haha

@bardboo : huhu please try again :P

zippo miller said...

Best3. cik hilton

Amiera Hilton said...

@zippo : huhu tenkiu encik Zippo ;)

ChEnTa HaTi ZaTi said...

BeSH2...
CoMeiiii GiLeR MiRa..
LeN KaLi WaT Lgi ErK TuToRiaL pKai sHawL..:)

Amiera Hilton said...

@CHZ : hehe azie. insyaallah klu ada yg nk tgk lg. hehe tengs :)

faraa halim said...

wwahh rajin paris hilton aja pakai shawl, hehe

Amiera Hilton said...

@faraa : uhuk. paris hilton mne ade pakai shawl yang. hiks. :P

Redbloodsnow said...

eee lawa nya kau dlm video tue dikkkkkk. geram akak tgk pp ko tu. comel weh. pp akak lak berjenis cengkung...nyampah. jeles ah tgk pp miera...hehehe

Redbloodsnow said...

ooo baru akak taw gitu caranya pakai tudung loose ala yuna tuh ek. tenkiu miera...hehe ngomen sekali lg :P

Amiera Hilton said...

@redbloodsnow : hehe tengs kak. malu la kena puji. hehe. pp miera tembam kak. kalau boleh nk pp cm akak. haish masing2 xpuas hati dgn diri sndri. manusia2.