Wednesday, March 30, 2011

Ella's E-day Indoor Photoshoot (Part I)


Cei cei cei. Tajuk entry taknak hot lagi tu. Indoor photoshoot gituw. Eh eh tapi memang indoor pon. Dalam rumah maknanya indoor lah kan? Maknanya gambar-gambar ni semua memang layak digelar indoor photoshoot lah kan? Hehe. Gambar sikit punye banyak, dua entry pun belum tentu cukup lagi tau! Battery Coolpix Cik Intan manis tu siap empty lagi gara-gara sifat camwhore kami yang berangan nak jadi model sambilan. Haha.


Sudah-sudah, aku tak nak merepek panjang-panjang. Aku tahu korang malas nak baca. So korang tengok je lah gambar-gambar indoor photoshoot kami ni yeah? Yups, kami model. Tapi untuk photoshoot ni je lah. Maklumlah takde orang sudi panggil. Sobsob. Hehe. Oh the photographer is E'ein. Dia pemalu tasuke masuk gambar. Suke tolong amek gambar layan kerenah kteorang je. Hikhik. Disebabkan kesedikitan gambar and aku tak nak korang boring scroll tak sudah-sudah sampai bawah, makanya aku buat entry ni ber-part-part yeah. Ni part one which is bahagian dalam bilik je. Next part adalah depan pelamin pulak. Hikhik.




friendship forevah and evah babeh!





haruslah gewdik ;P




Ella ni taknak lepas pun bunge dia tuh. haih -.-'



time ni tengah korek rahsia besau Ella. tanya hantaran woot woot!







And disini aku nak perkenalkan korang kepada ratu segala ratu drama kami.

Jeng jeng jeng......

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....



alah dah penat nak enter dot dot dot. enter dot dot dot.

nak tahu siapa?






cei cei cei malu konon. siapa ni????






tadaa! she's my bestie evah! Najat Nasiha! Huhu



To be continue for the next part : bertenggek di pelamin. Haha. Nantikan ok? xoxo :)

7 comments:

Lagenda said...

nice photo dear!

Amiera Hilton said...

@Lagenda : thank you mak lagenda :)

O'gosh said...

alolo...comelnya!!!

Halen said...

hehe.. xde org nak panggilphotoshoot terpaksa la buat sendiri yer. xpe la yg penting kita gembira.. :)

cik ain said...

babe..kalo boleh mahu je letak semua pic kan...tdah macam shoot kalah artis...hehheh

Amiera Hilton said...

@Ogosh : hehehe. :P

@Halen : tu la pasal. kesian kn. hikhik. xpe jnji happy :)

@Ain : huhu tau xpe. tp byk sgt tak larat nk letak semua. one by one lah. :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

kamo cntik dear ^^