Friday, April 8, 2011

Miera Liyana adik Miera Hilton


Huih kau tajuk entry bukan main lagi tak beragak! Haha. Miera Liyana tu adik Miera Hilton. Betol ke? Aloh dah sah sah la tak weh. Bukan takat adik, kakak ke kembar ke sedare pun tidak. Dah tu asal tajuk hebak sangat tulis? Aloh saje nak kasi up traffic. Haha :P


Tak sampai berapa bulan pun lagi si ML ni nama dia meletop letup naik dengan kontroversi yang aku pasti korang semua dah tahu. Ni kire cerita basi dah pun. Tapi tak kire nak tulis jugak! Nama si ML ni naik bila dia pakai baju yang "seksi sikit je" - bak kata empunya badan. Aku first tengok gambar dia tu rasa nak karate karate si ML ni. Seksi sikit kau cakap? Lahai dah kalau seksi banyak nye camne? Haduh.



Baju seksi sikit dia yang mengancam. Aumm!



Lepas dah timbul kontroversi gile dasyat tu dia pun memohon maaf lah. Ok lah fine dia sedar silap dia. Alah dia ni kan umo 20-an baru. Sebaya aku lagi ni no wonder lah tak matang. Aku pun kadang-kadang datang perangai tak matang tu selamba je pakai baju tido seksi sikit. Hikhik. Baju tido hokay! So aku fikir dia insaflah lepas tu kan. Dah x seksi menyeksi lagi dah. Sebabnya masa aku kenal dia dulu menerusi drama Kamelia Katrina punye lah innocent muke. Gambar-gambar pun lahaiii baiknye awak. Sopan. Sejuk mata pandang.


Sekali datang pulak ABPBH 2010. So berkumpullah semua artis yang tercalon and tak tercalon kat Genting. Ku sangka dah x menyeksi. Kalau seksi pun tak sikit-sikit dah. Hiks. Rupenye g tunjuk belakang pulak. Haih ML. Tahu lah belakang cantek. Nak lawan Dynaz ke entah ler. Hurm tapi aku tak suke lah. Kalau nak femes bukan gini caranya. Nama orang duk sebut mengutuk, berlakon tak kemana jugak. Sayang dia ni. Kalau kerja betul betul kan bagus. Tahun depan boleh tercalon dalam Artis Baru Paling Popular pulak. Sape tahu. Haih.




bareback sikit you! hot aumm!


22 comments:

faraa halim said...

ieee tlg la, tak minat lngsng ngn die ni,

Amiera Hilton said...

@faraa : huhu miera pun kurang ngn dia ni. nk2 lg after kontroversi tu. haih

akid azami said...

aku respek dia pasal dia ada sifat berani. Tapi yang hampeh, berani tak bertempat =.=

Amiera Hilton said...

@akid : haha betol betol. berani mencuba tp mencuba yg mengarut. haih

Izyan Masri said...

DAH SAH SAH DIA MEMANG SEKSI KALAU MCM NI T_T

Miza Yusof said...

tak habis-habis cipta kontroversi si niera liyana ni. tak suka lah dia ni.

Amiera Hilton said...

@izyan : kan. suke sgt dia dapat seksi2 ni. huhu :P

@miza : sabor ajelah..hehe :)

Henry Zackery said...

nie la artis murahan..

Cepat Beli Sebelum habis !!

iza said...

hi miera,
sape ni?xkenal pon.hihihi...

Noriz said...

klu betul adik beradik...leh pinjam gaun seksi dia tu uat pakai malam pertama nanti....hehehehhehe

Amiera Hilton said...

@HZ : haha. no komen ;)

@iza : entah..baby dlm dunia hiburan. hikhik.

@noriz : huhuu..xnk ah xhot..nk lg hot.. hikhik :P

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

aihhh malaywood nak jadi hollywood hiks ;)

ada mata pandang je lah..

akussukasamaitunamadarlachinta said...

klu xsilap dia yg berlakon ngn eliyana ceta yg kena tayang d astro..xingt la plak apa ke tajuknya..bdak lg nie sbb tue xtau plh pakai bj..jwb press pon mcm kesian..tp muka dia mcm ada iras pelakon indon..

zippo miller said...

auww...sekse

Redbloodsnow said...

dia ni kan...hemprhh. ntah hape hape entah budak ni....mak pak dia pun leh plak luluskan dia yg bwh umo nih seksi cam gni :(

Amiera Hilton said...

@zippo : mmg seksa sesangat. haih

@redbloodsnow : tu ler psl..muda2 hingusan dah seksi cenggitu. lama2 xtau ler tu..huuu

Halen said...

rasanya bg diaorg yg dh biasa seksi2 ni tunjuk belakang camtu x seksi la kot huhu.. tp mmg x ble bla la klu tgk artis yg fames dgn kontroversi je sbb lama2 nnt org meluat.

Amiera Hilton said...

@halen : tu lah psl..dah terlampau biasa la tu..ntah ape la nk jd.

Atiey said...

inilah pakaian assyaitonurrajimmmmmmmmmmmm

Amiera Hilton said...

@atiey : tahu takpe!

nik rosmawati said...

seksi sgt dia ni.nak glamer tak perlu seksi.cukup la sweet mcm lisa surihani tu.ramai yg suka..hehe

kalau glamer sebab seksi sekejab jea glamer mcm ni.

Amiera Hilton said...

@nik : tau xpe..xkemane nye seksi ni.. ;)