Thursday, April 7, 2011

Kalau aku (Amiera Hilton) ini dia (Akid Azami)





Uhhh sedapnyee Si Akid Azami ni mengutuk aku. Ini kasi panas ni. Boleh gado beb. Haha. Takde lah tak amek hati pun. Think positive sbb Abg Ben pesan " mengutuk bloggers lain secara rela dan berhemah". Makanya aku dgn rela merelakan diri aku dikutuk. Isk isk. T_T Takpe no heart feeling :)

Sekarang aku nak kasi hentam dia balik! Hikhik. Kalau aku (Amiera Hilton) ini dia (Akid Azami) :

  1. First, aku akan kasi remove advertisement Nuffnang yang kat belah kanan blog tu. Aku akan letak dekat sidebar je. Sebab mcm terlampau obses nak orang click kita punye iklan.
  2. Font pulak aku akan gunakan size yang standard iaitu 12 atau 11. And jenis font pn yg standard supaya senang readers nak baca. Especially entry yang panjang.
  3. Related post jugak aku akan remove. Kalau tak remove pn aku akan kurangkan jadi 3-4 post je yang di-listkan. Tak perlu list banyak-banyak sangat.
  4. Satu lagi, button Facebook Share tu letak satu je la. Atas ada button share, bawah bila read more pun ada jugak button share. Bagi aku, aku akan letak bawah je. Sebab bila orang dah baca habis baru diaorang akan nilai entry tu best ke x utk share.

Aku rasa setakat tu je la komen aku tentang blog Akid ni. Cz to be honest, aku suka dengan blog dia ni.Blog dia kemas pada pandangan mata aku. Hehe. Terjah dia kat sini!!


7 comments:

akid azami said...

Hehe ok berita phm! :D Bwh bila read more pun ada button share? Maksud miera like button eh? Ok2 akan dibuang nanti dan related post akan diminimumkan :D

Tapi miera lambat anta link ar.. Hehe ben sudah bertanya tu..

Amiera Hilton said...

@akid : alohh miera baru bukak balik blog mlm ni. hikhik. xdelah bukan like button. share button kt bwh yg nk comment tu. :)

J.M.R said...

kritikan membina pon penting untuk development..

puteri ain said...

blog die nice..:)

Amiera Hilton said...

@JMR : yups. :)

@puteri ain : a'ah nice and simple. follow him! :)

Redbloodsnow said...

nak terjah blog akid la..hehehe

Amiera Hilton said...

@redbloodsnow : terjah jgn x terjah kak. hehe