Tuesday, April 19, 2011

Nuffnang Premium Screening - The Roomate


Hello semua! Aku dah balik. Fuhh penat gile rasa. Kesana kemari Kuantan - Terengganu - Kuantan - KL - Kuantan. Gagah giler rasa diri bila berjaya buat cmtu. Haha. Pasal Terengganu nanti next entry aku cite ok. Now aku nak cite pasal Key Ell dulu. Ingat lagi tak entry pasal Nuffnang bagi tiket free tu? Kalau tak ingat korang boleh gali balik cite tu kat sini. Entry kali ni berkaitan entry tu ler.

Semalam aku menghadirkan diri untuk Nuffnang Premium Screening The Roomate. Akhirnya setelah aku pasrah dengan kenyataan hidup rupanya ada hikmah disebaliknya. Cewah. A big thanks to Nuffnang sekali lagi sebab pilih aku untuk premium screening kali ni. First time kot aku mencuba nasib and alhamdulillah terpilih. Rezeki namanya :)



semangat -.-'


Sampai OU pukul8 lebih. Hai sampai awal rupanya ingatkan lambat. Aku mati mati ingat dah lambat sebab timing yg encik bf aku anggarkan dalam 40 minit cmtu baru boleh sampai. Rupenye 15 minit perjalanan je pun. Huhu. Sampai je terus dgn rasa confident yg tinggi sebut nama sambil senyum meleret. Tapi amek kau silap kaunter daa... Malunyeee. Then aku blah je sambil muka blushing tak hingat. Huhu :P

Sampai kaunter tiket Nuffnang ada 2 person yang incharge. Yg guy aku tak berapa perasan sgt sebab aku duk perhati kat si perempuan. Hui lawa kemain. Peramah pulak tu. Murah dgn senyuman pulak tu. Hiks. She : "Email please?". Me : "mierahilton@yahoo.com". She : "Owh ni mesti peminat Paris Hilton ni". Me : "Err..taklah *sambil senyum malu malu*" Haha as usual lah tu kn :P Masuk je dalam wayang je duk sebelah Cikbunga. Cantiklah dia. Orangnye kecik molek je. Tapi sayang tak sempat nak bergambo dgn dia. Hehe.



yeay dapat Nuffnang badge jugak! ;)



Movie The Roomate ni not bad lah. Cumanya encik bf aku cakap jalan cerita dia simple sangat. Yups memang pun. Kan kalau belit belit kan tak faham pulak dok. Hehe. Movie ni mengisahkan tentang sorang psiko bernama Rebecca yang obses giler dgn rakan sebiliknya iaitu Sara. Apa je tentang Sara dia akan ambik tahu. Even Sara keluar dates dgn bf and tak balik rumah pun dia akan mencari. Dia akan buat ape saja demi Sara termasuklah mencederakan diri sendiri. Gosh memang sumpah psiko giler Rebecca ni. Nak tahu lebih lanjut sila tengok sndri yea. Hehe. Korang patut tengok movie ni. Tak silap aku lusa dah keluar kat wayang movie ni.



done with The Roomate!



Movie ni x lama sgt pun. Dalam 1 jam 40 minit cmtu la. Tak sampai 2 jam pun. After wayang ah sudah. Exit from wayang terus ke car park. Kitaorang park kereta kat bawah. Dah kena mencari jalan keluar pulak. Dah la pintu semua dah tutup. Cuak jugak la aku nk mencari entrance nye. OU tu bukannye kecik macam Megamall dok. Hehe. At last bila dah jumpe jalan keluar autopay pulak dok bayar lg. Bila nak g bayar pakguard tu pulak dah tutup pintu dekat autopay tu. Harung la masuk balik OU tu g bayar. Masam mencuka muka encik bf. Hiks :P



Dah boleh balik da pong! Bye! Tengs Nuffnang.


15 comments:

sarah mohamad said...

hiks dapat tiket freeeee! cantik dear pakai tudung cenggitu :)

Amiera Hilton said...

@sarah : tengs dear. tiket free from Nuffnang. sukeee hehe ;)

W said...

dari atas sampai bawahh, cunn. ;)))

storyfromme said...

fad pon nak tengok cite ni tapi tunggu habis exam dulu.

Amiera Hilton said...

@W : heee tengs dear. :)

@storyfromme : ou really should watch klau u suke movie2 thrill ni. hehe

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

huhu bergaya..kelazz dik non..
psstt dan dan pulak dh nak balik kuar bahasa tganu tu huhu ;)

Amiera Hilton said...

@pinkymomma : bahasa jiwa bangsa kak. hehe :P

zieha hisham said...

ayuuuuu nye cik amiera nehh hehe =)
seram tak roomate ? layan limitless oke gak hoho ^^

Amiera Hilton said...

@zieha : tak seram tp lebih kpd suspen. sbb ni bukan cite hantu ni cite psl org psiko. hehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

miera pon same cantik jugak okeh ^^ heheh...sedey takpat b'gmbr kan dear :(

amierahilton said...

@cintabunga : tu lah psl. miera masuk lmbt klu x boleh da amek2 gambar kt dlm wayang pun jadi ler. hehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

tula kannn :(... takpe dear, next screening, pasti sempat. kekeke... ceh..ceh...mcm la dpt lagik :p

Amiera Hilton said...

@cintabunga : hehe takpe. org ckp jodoh x kemane. cewah :P

Redbloodsnow said...

lama giler akak tak tgk wayang. last tgk time citer hikayat merong tuh..huhu.itu pun after almost a year tak pi tgk wyg..adeh. sadis sadis.

Amiera Hilton said...

@redbloodsnow : uish lama tu kak..heheh