Tuesday, April 12, 2011

Nuffnang bagi ticket free tapi aku kecewa


Selamat pagi. Salam Selasa semua. Semalam aku lupa nak check email. And actually lupa semalam dah 11 April 2011. Bila dah nak tido baru ingat akan hal yg sepatutnya berlaku pada tarikh semalam. So aku bukak email dgn semangat berkobar-kobar dan harapan yang tinggi menggunung. And nyata harapan menjadi kenyataan bila bukak inbox ada email from Nuffnang dan menyatakan seperti di bawah :



Yea, aku antara 60 orang yang terpilih oleh Nuffnang untuk sertai Premium Screening Movie The Roomate. For sure aku happy cz aku memang berharap sgt nak tengok movie ni dgn geng2 bloggers and Nuffnangers yang lain. Kebetulan. time tu tengah on the phone dgn bf so aku terus ajak dia. Tapi hmmm.....sedih. He's busy. No time for me :'( So now tak tahu nak pergi ke xnak event ni. Should confirm attendance by tomorrow tapi.......ada sesiapa nak teman ke? T_T

24 comments:

mizzkechique said...

saya..saya...hehe

darlachinta said...

dear syg klu xpg..ajklah bff mn tau dia blh pg..;)

Amiera Hilton said...

@MK : jommmmm..hehe

@darla : hurm the probs is event tu hari isnin. weekday dear. she's working..bkn senang nk cuti.

darlachinta said...

alololo..klu sy kat kl blh temankan amiera..heheheh..blh kan?tp sy jauh nun d bwh bayu..;)

Amiera Hilton said...

@darla : takpe lah. :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

owh jeles lagi..nak itot boleh?
boleh pakai heel baru hihi

Amiera Hilton said...

@pinkymomma : jomlah teman miera. hehe.

Fizalinolie said...

Wah! Best nyer. Kalau akak kat sana pasti akak akan temankan Mira... Heeeee. Tak malu kan...

Amiera Hilton said...

@fizalinolie : hehe brg free tak perlu malu kak. hiks :)

shah said...

pegi je la
berbaloi2 pegi event nuffnang,rugi x pegi

event lain yg bdk2 nuffnang pegi, keh keh

Aishah Rahman said...

Right thing at the wrong time. Selalu jugak jadi mcm ni kat I.

Amiera Hilton said...

@shah : itulah. nak pergi tapii..... :(

@aishah : yeah. kalau lah boleh tukar date kn bagus. isk :(

アヌム ちゃん~~ said...

salam.nice blog :) sudi2 la join my bloglist ye.sempat lagi nih^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html

Golden Rose said...

mcm mn nak follow ek?...hehehe

Amiera Hilton said...

@アヌム ちゃん~~ : hi :) ok nti cube buat k :)

@golden rose : folow ape dear? ni utk members Nuffnang

noorae said...

alololo..cian die..hiks~

Amiera Hilton said...

@noorae : isk. kesian kn.hmm :(

Atiey said...

hem jeleslah........bila nak merasa nih

Amiera Hilton said...

@atiey : alaaa mummy join je contest ke ape2 anjuran Nuffnang. dptlah merasa. :)

Redbloodsnow said...

akakkkkkkkkkkk akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! tapi sygggg...akak kat kuching. camno tue. eh, nk jeles lah klo ginie...hehe

zippo miller said...

maksudnye kecewe x dapt pegi la ni yeh...la abg kan ade, nanti abg bwk yek...g lepak kat kerusi buruk kat Buletin story tu, abg da kemaskan

Amiera Hilton said...

@redbloodsnow : hehehe. kalau kak zie kt kl mmg miera da ajak akak tau :)

@zippo : isk aritu kecewa tp skrg xda :P

madammondoq said...

hai dear,,

semalam i baru tgok scream 4 with nuffnang..
ni giliran u pulak ye.. tahniah!!
pergi jgn tak pergi! dapat free batch Nuffnang n Churp Churp tau..best!!

Amiera Hilton said...

@madammondoq : yeah? share kt blog tau! hehe. :)