Wednesday, April 20, 2011

internet lebih laju dgn P14G


Dunia tanpa sempadan. Sana sini kita boleh tengok orang gunakan internet untuk berhubung and dapat maklumat. Tak kiralah samada di handphone or laptop or pc memang internet satu keperluan. Kalau dulu rumah sape yg ada internet hui kira hebat sgt dah tu. Kan kan kan? Hehe.

And bila dah keperluan tu meningkat dari hari ke hari, makin banyak lah syarikat-syarikat yang wujud dan menjanjikan servis yang terbaik. Mcm mcm ada cumanya korang sendiri kena pandai cari, survey and pilih. Pilihan ditangan korang. Cewah. Apa yg aku perasan now kat FB, Twitter and even blog pun ramai dah shout pasal tak puas hati dgn internet provider yg diaorang pakai sekarang. So ini maybe jalan penyelesaian utk korang.

Salah satu internet provider yg ada kat Malaysia ni adalah P1 Wimax. Kalau dulu P1 Wimax ni hanya menawarkan package Desktop Modem with Wifi je now P1 dah up-kan servis and package yang ada. Ada lagi pulak package Portable Modem dan Super Broadband package. Apa yg bestnye pasal package P1 yang baru ni? Line 4G lg you bukan 3G dah. Mesti laju la kan. Nak berfacebook ke bertwitter ke takde masalah la. Takde la loading sikit punya lama kan.





the packages.




Korang boleh pergi ke website P1 4G and click kat mana mana package yg korang rasa korang berminat. You can view their testimonials too. Kalau aku, aku lebih prefer pilih Portable Modem Package sebab senang aku nak bawak kemana mana. Bawak je portable modem tu then kalau nak guna boleh cucuk je kt mana-mana. Senang kan? Puas hati takde lah online FB guna phone je yg screen kecik haluss je tulisan. Hehe. Plus, package ni ada dua pilihan either nak guna Postpaid or Prepaid.


If you go to P1 4G website, korang boleh gode gode apa yg ada kat sana. Online sales chat pun ada tau. Haa jgn main main. Kalau korang tak pasti coverage P1 4G ni boleh sampai ke x kat tempat korang, dont worry. Korang boleh check coverage online dalam website P1 tu jugak. Mudah. Tak payah nak pergi center ke call ke ape. Lagi mudah website P1 4G ni siap ada Sales Chat Online lagi. So kalau korang nak tahu apa-apa just chatting dgn mana-mana agent yg tgh online and the will assist you the best. Click sini utk maklumat lanjut mengenai P1 4G Wimax.


22 comments:

mizzkechique said...

wahh..pomot yer.. =)

Amiera Hilton said...

@MK : hehe. promote something yg bagus ape slhnye kn ;)

faraa halim said...

saya mmg penah dnga cite p1 ni bgus hehe

Amiera Hilton said...

@faraa : yups ramai yg ckp bagus. u should try :)

cik kumbang said...

wah..info yg sgt menarik...TQ
mmg tgh survey pun sbb da terminate berukband Celcom...sob3~

Liza @ Adzriel AB said...

dulu pernah tanya. masa tu kat area bangi tak ok lagi. now guna streamyx je.

Amiera Hilton said...

@cik kumbang : welcome. sharing is caring :)

@liza : owh ye eh..tp skrg dah meluas. boleh check coverage online terus :)

akid said...

wow cool gile! :D Dah macam advertorial dah!! :D

Amiera Hilton said...

@akid : advertorial yg tak berbayar pun. hehe

puteri ain said...

kalau dapat ni seghonok ..hehe

amierahilton said...

@puteri ain : hehe mesti online 24jam la kan. heh :P

amierahilton said...

@puteri ain : hehe mesti online 24jam la kan. heh :P

cik teynteyn said...

hi sweety , bgos tau awak.

baru tau psl menda ni. hihihi +___+

nnt minta byrn tau tlg promote P1 4G ni. hehe

neway, follow u . keep in touch tau +___+

Amiera Hilton said...

@cikteyn : hehe. mmg bagus pun. thanks dear. i will :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

dearrr... cik bunga gune streamyx jew, not bad jugak line tenet die.. seb la tak mcm berukband.. heheh ^^

Amiera Hilton said...

@cikbunga : yeah tgk tmpt jugak. kalau yg strmyx buat hal tu boleh la try P1 ni. hehe :)

Fizalinolie said...

Wah! siap promote lagi yer... Ahaksss. Nanti nak survey lah. Hehe

Amiera Hilton said...

@fizalinolie : hehe survey and beli terus kalau sangkut. hehe

Redbloodsnow said...

geram nk beli lah..hehehe

Amiera Hilton said...

@redbloodsnow : try kak :)

Senyuman Cahaya mata said...

yang super broadband tu bpe monthly kne byr?

Amiera Hilton said...

@senyuman : u can check kat link yg miera bg kat atas tu yea :)