Thursday, March 17, 2011

Gangguan internet & Facebook yang semakin melampau


Cecite cecite. Kenape internet macam mintak pelempang hari ni? Actually bukan harini je. Sebelum-sebelum hari ni pun sama. Adakah ini kesan gempa bumi di Jepun baru-baru ini atau memang internet mengada nak bermanja dengan pengguna? -_-



Setengah jam loading tak muncul muncul home. Bila dah muncul, tak muncul semua. And bila aku nak post comment, asyik asyik tak boleh. Asyik asyik suruh try again. Letihhh. Aku tahu internet sekarang memang kadang-kadang slow. Takpe. Tapi Facebook sekarang all the time slow! Tab lain mcm Twitter, Yahoo, Google and lain-lain okey je pun. Blog pun siap boleh update lg. Arghhh tension tahu. Upload gambar memang tak kuasa la aku. Haih! K bye.


p/s : Manicure + Pedicure + Hands Paraffin + Hands & Feet Massage + Hands & Feet Cuticle Treatment untuk hanya RM35

6 comments:

Nava Krishnan said...

its really irritating, in fact my fb like also disappeared, I have been experiencing this from friday itself.

ada mokhtar said...

geram betul bila tenet slow sangat2 ni.. huhu

LawaLawa said...

tawuuuu tak pee....geram gile aku, de yg cakap fb nak upgrade, ada yang cakap sebab gempa bumi kat jepun tu yg menggangu.. aku ingat kan streamix yg okey, bb yg lembab huhu
rupenye sama je ye..

Amiera Hilton said...

@nava : yeah. i hate it!

@ada : tau xpe. nk online pun malas. haish

@lawalawa : tu ah psl. mane2 pn same je lembapnye. geram aku -_-

sweet like what said...

hye amiera..kalo free singgah blog sy..sy ade tips tuk pantaskan sket fb tu.. =)

Amiera Hilton said...

@sweet : okay dear. thanks :)