Wednesday, June 22, 2011

Yeay Aku Terpilih! Menangggggg


Hooooraaayyyy!!!!! Yeayyyy!!! Setelah sekian lama aku menunggu, setelah sekian lama aku biarkan blog aku bersawang tibe-tibe semalam bila bukak semule blog rupe-rupenye ada something utk aku. Heeee :)



Tengok tenung tajam-tajam kat number 18 tu. Tertera nama aku Amiera Hilton as one of the 20 lucky follower. Alhamdulillah rezeki. Actually result ni utk GA yang dah lamaaaa aku join yg aku dah post lama dah pasal GA ni kat sini. And semalam bukak je blog ada komen dr penganjur GA tu iaitu Mummy Danny told me that aku terpilih. Kalau nak baca full blog sila klik kat sini. Kalau nak lagi afdal boleh follow terus blog Mummy Danny tu. Hehe.

Btw, thanks ya sis a.k.a Mummy Danny for the GA. Hadiahnye aku still xtau apekah yang bakal diterima. Aku just tunggu je la dgn sabar. Tunggu posmen datang cari aku. Hehe.

9 comments:

saya_arief said...

tahniah2.
:D

Dayat said...

tahniah yep

puteri ain said...

bestnya . congrats :)

puteri ain said...

bestnya . congrats :)

cik ain said...

tahniah beb, u sgt la lucky sebab sering dapat GA..

btw, ain dah change link oke..
sorie eh...

PUTERI NATASSIA said...

tahniah . :)

mizzkechique said...

tahniah!! =)

Amiera Hilton said...

thanks semua :))

SweetLikeWhat said...

tahniah dear :D