Friday, April 1, 2011

Giveaway : Mummy Nak Kasi Gift lagi!!

Tadi dah join contest, now join giveaway pulak. Rajinkan kan kan kan? Hehe. Giveaway ni Mummy Danny yang nak kasi hadiah. And aku pulak kena tagged oleh Cik Eishal Nur. So thanks to both of you yang baik hati yea. Hikhik. Syarat-syarat giveaway ni korang boleh terjah blog penganjur dengan cara kelik kuatkuat kat sini. Hehe. Miera tag giveaway ni pulak kpd Ain kecik, Fiena Gf Meor, Noraini, Aifa and Zana. :)

7 comments:

puteri ain said...

rajin betul :)

btw tahniah dapat hadiah tu..

Amiera Hilton said...

@puteri : hehe time free rajin la buat. eh, miera dpt ke?

Fizalinolie said...

Yeah! Sama2lah kita memeriahkan dunia blog dengan menyahut cabaran kengkawan yang tag kita yer. Apa2 pun dear slmt berkenalan. Thanks yer singgah dan follow blog saya. Keep in touch =)

Amiera Hilton said...

@Fizalinolie : hi dear. thanks for coming and follow :)

Noraini Mohd Zain said...

sory yunk.. aku baru bukak.. hehe.. xsempat nak buat dah.. pape pun tahniah kalu ko menang k.. hehe..

Amiera Hilton said...

@Noraini : lorh. hehe xpelah

Atiey said...

Result GA mummy dah kuar...awak terpilih..nnti hantar email...sila dtg blog k. tahniah!!!!