Saturday, May 14, 2011

Tudung Vs Shawl??





Fuhhhhhhh leganyaaaa.... Sehari suntuk semalam duk main refresh page blogger dengan harapan boleh update blog tapi hampeh. Check status blogger memang sah takkan dapat update seharian. Nasiblah. Time mood org berkobar2 nak update time tu lah dia mengada taknak bagi kita update. Mengade tahu!


Chop chop! Cube korang teka pic kat atas tu pic dah lama ke pic baru? Kalau yang berprasangka buruk kat i tu mesti fikir pic lama ni kan. Hiks. Takde lah. Pic ni taken on last Thursday, means kelmarin lah. Boring sangat duk rumah sensorang bila dah resign ni. Nak keluar belek2 tudung ternampak few of my tudung bawal. Teheee.. Tibe2 mood nak bertudung bawal muncul and yeah aku bertudung bawal! Hehe.


Rasa macam keluar tu zaman2 budak skolah budak poli je rasa. Dengan bertudung bawal tu sangat lain ok rasanya. Nak pakai tudung tu pun dah sikit punya leceh rasa. Tapi dek kerana semangat membara nk bertudung bawal, jadi jugak lah pakai tudung bawal keluar cuci mata. Hiks. Shawls? Oh masih lagi dipakai. Hehe.


This one thing you should know. Ape perasaan bila pakai tudung bawal pada zaman masa kini yang trend nya shawls sana sini ya. Rasanya mcm special yaw! Haha. Kiri kanan mostly perempuan duk pakai shawls and me just pakai tdung bawal. Hikhik. Macam comel lote ayu je pun hado rasa. Erkk -.-'


6 comments:

sarah mohamad said...

bawal kan tudung sepanjang zaman. hiks saya pun sekali sekala pakai jugak tudung bawal. :)

Amiera Hilton said...

@sarah : hehe samalah. kadang2 tukar2 jugak pakai tudung selain shawl :)

Akid azami said...

haha memang comel lote ayu :D

Amiera Hilton said...

@akid : hahah :P

msredcheesecake said...

Cik miera pakai ape pun comey...betul ksn?heee....

Amiera Hilton said...

@msred : takdelah kak. biasa je :)