Thursday, May 12, 2011

Nuffnang dah nak bagi $$$




Bangun pagi pagi, genyeh genyeh mata, tolak selimut tepi, capai lappy. Hehe bagusnyeee perangai anak dara ni kan kan kan? Hekhek :P Maybe penangan lama sangat tak online kot tu pasal perangai cantik tu. Haish.


Aku bukak account Nuffnang aku yang dah lama tak dilawati. Berdebar jugak kot2 Nuffnang dah tarik balik ke status aku, ke semua BE dah jd ME ke. Huwaaaaa rupanya betol. Tinggal satu je lagi BE ni yang still running kat dalam blog. BE lain semua dah jadi ME. Hish lainkali duduk la lama sikit. Hehe.


Tadi dah genyeh mata, sekarang genyeh lagi mata ni. Check earning dah bertambah and dah boleh cash out maaa! Yabedabeduuuu. Alamak mestilah excited. Dapat duit kot tipulah kalau korang boleh relaks buat tak tahu je kan. Haha. Takde lah banyak sampai boleh challenge Redmummy.com. Hui yang tu tak terlawan den. Tapi lepaslah nk bayar bil broadband untuk update blog ni kan. Hehe.


Tapi encik bf dah pesan awal-awal sebelum ni lagi. Katanya "jangan cashout lagi. Simpan banyak2 dulu baru cashout kan. Bukan cukup awak tu duit sikit2". Erkk! So maknanya tak boleh cashout pun lagi. Boleh tengok je dulu. Sobs. Takpe takpe. Kepada Pakcik Nuffnang tersayang, bila nak bagi next BE? Hehe :)


7 comments:

Auni said...

huisshhh...fenin tengok org dpt earning dr nuff ! apesal auni punye dr dlu smpai still o.oo eh ?? hehe

nazirah said...

yeah tahniah taw yunk :)

Redbloodsnow said...

haaa..t cash out lanja akak ek ek...miahahahaha :D Kidding :P

Amiera Hilton said...

@auni : erk xtau lah. maybe u boleh cube tanya Nuffnang? :)

@nazirah : tengkiu :)

@zie : hehehhe. boleh tp kena jumpalah kak. hehe :)

Akid azami said...

wah bestnye!! :D

blogger buat hal.. patutnya entri ni dah ada orang komenkan?

sarah mohamad said...

kumpul la banyak2 sikit baru cashout. masa tuu baru puas hati sikit. hiks

Amiera Hilton said...

@akid : hehe tahu takpe! ish.

@sarah : kumpul la ni tu sebab tak cash out lg :)