Saturday, May 14, 2011

The Stage Eyeshadow



Lama tak shoping barang make up. Kalau beli pun asyik asyik compact powder, eyeline, lipbalm and blusher. Eyeshadow memang berzaman dah tak beli and yang ada pun tak habis2. Haha. Tapibaru baru ni aku dah beli 3 colors of Stage eyeshadow yang harganya semurah RM12 each. Harga asal RM45 you. Haruslah beli cz its clearance sale! :)



the colors.


Semua aku angkut color2 gelap coz aku lebih suka ala2 smokey eyes. Color2 cerah memang kureng sesuai dengan mata aku yang tak berapa nk besar and tak berapa nak sepet ni. Hehe. And i'm not into eyeshadow yang ada shimmer2 sangat. Pegi dinner okaylah. Tapi kalau nak keluar melilau je better yang takde shimmer kan. Resultnya bila dah duk tempek kat mata??

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Tadaaaaaaa!!!!



Awww ayu gitu you senyum. Haha :P See the blend of those two eyeshadow? Tu aku guna color dark choc and dark blue only. Green aku belum pakai lagi nak guna untuk someday in June nanti. Hiks :)




dah mekap cecantik keluarlah kita! :)


11 comments:

my name is rozana said...

knp xbeli byk2.ley jual..nk bli wrna htm tuh...

Dekcik said...

cantik..msti ske mekap2..

Amiera Hilton said...

@zana : lorh ko nak ke? xplan pulak cmtu sbb aku sje window shoping the terbeli je. hehe

@dekcik : sukeeeeeeee sgt! hehe :)

msredcheesecake said...

Cik kieta...cantik la mekap mata nya.like....

Amiera Hilton said...

@msred : hehehe tenkiu kak. ish idung dah kembang ni. hehe :P

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

suka kaler tu miera ;)
smokey nampak lebih sexy huhu

Amiera Hilton said...

@pinkymomma : hehe miera pun suke smokey kak. sexy gitu! :)

Redbloodsnow said...

haaa lanja akak weh dik. akak tak mampu guna stage. mek lanting seketui dua shadows tuh..meh meh :D

Amiera Hilton said...

@redbloodsnow : xboleh nk dilantingkan la kak sebab dah pakai. hehehhe :P

POSH76 said...

canteknyer

Amiera Hilton said...

@posh : tenkiuuuuu :)