Sunday, May 15, 2011

Si comot dan si gendut


Lama tak jumpa si Najat Nasiha. Rindu pulak rasa. Hiks. Baru baru ni jumpa dia. A date with her, my scandal. Hehe. Ingatkan nak tengok wayang movie Kongsi Lu Langsi Lu Mati tu. Tapi lahai tengok orang beratur sikit punya panjang. Itu belum lagi yang bersepah tengah menunggu nak masuk wayang. Cancelled and we're going to eat eat eat! Hehe :)



Black Canyon Restaurant, ECM



my scandalousssss si gendut dut dut. hiks





Kitaorang makan itu je kot. Percaya tak? Sila percaya akan pembohongan terbesar ini. Haha. Takde maknanya nak makan itu je. Actually makanan lain lupa nak snap sebab sampai je terus ngap ngap ngap! Tengok that roll je lah. Baruuuu je sampai aku dah snap should be ada 6 rolls semua. Tapi dah hilang satu si NN cepat ngap ngap ngap!





After perut dah kenyang si NN bunyi "rasa nak test suara ah. lama x pegang mic". Teheeee..Ape lagi ke Xanax lah kami berkaroks berdating berdua duaan. Kalau ramai lagi meriah konsert kami ni rasanya. And and and cube tengok aku in the pic above. Kemain lagi karoks sambil bersila. Artis pro pun tak leh buat gitu. Haha. Well, tabiat aku actually suka duduk bersila :P


10 comments:

Akid azami said...

walauweeee mesti best suara miera hiltonn! :D

Amiera Hilton said...

akid : hahahah. nasib baik AF dah musim last tau. kalau x tggu AH masuk. ahahahha :P

puteri ain said...

have fun ya ;)

Amiera Hilton said...

@puteri ain : yups :)

msredcheesecake said...

Cik miera,

Tak de record ke nyanyi? Bule upload kt youtube.hehe.....msred yg pantang nampak makanan terus terada lapar....hehe....

Amiera Hilton said...

@msred : hohoho..suara tak sedap kak buat ape nk upload. bikin bingit aje. hehe :P

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wewiiittttt nak request lagu 1 hehe..air tu nampak sedap la dikala panas2 cmni huhu

Amiera Hilton said...

@pinkymomma : lagu ape kak? request lah meh nak tunaikan. hikhik :P

Redbloodsnow said...

geram lah tgk badan miera taw. mantops! akak nk berbdn gitu,. akak ni cekeding je...tak padan dgn usia...uuuwaaa!

Amiera Hilton said...

2redbloodsnow : erk...sy mantop???akak ni bukak mata luas2 kak. heheheh :P