Monday, May 16, 2011

Persiapan hantaran pertunangan :)




Ting ting ting! Masanya dah hampir. Few weeks to go. Its someday in June yang aku nyatakan dalam entry yg lepas. Hiks. Beli membeli barang ni semua masa aku kt KL. Pergi ke Jalan Masjid India tu je dah macam-macam pilihan ade. Rambang mata weh. Kaki pun penat ya amat melangkah sebab ke hulu ke hilir mencari yang tercantik terbanyak pilihan. Hehe.





Tell you what, shopping barang-barang hantaran sendiri memang super best! Kenapa? Sebab kosnya yang tak setinggi kita menempah dgn org, kita boleh pilih sendiri design cmne kita nak, warna ape yg kita nak and semuanya bergantung pd kita sendiri. Aku memang pantang bab-bab ni. Memang jadi super duper aktif and excited lah. Heeee . Nasib baik encik bf pun sama naik tolong aku pilih itu pilih ini. Rupenye dia pun suka bab-bab ni! Hiks ;)




Tema warna green apple. Tak sabar nak tunggu June! Now hari hari duk buat sikit sikit hantaran and sangat teruja. Hehe :)



12 comments:

cahaya said...

semoga ape yang dirancang, berjalan dgn lancar.. :)

amalina said...

akak nak bertunang ek?

Amiera Hilton said...

@cahaya : tq dear :)

@amalina : hehehehe. rahsia dulu dik :P

amalina said...

ha ye la tuh :) wahhh!! suke :)

Amiera Hilton said...

@amalina : hehe ye ke tak nti miera blog kn lagi ye. :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adakah kamu dear? ;)

mummy boncit said...

akak jgn lupe jempot to....huhu owg bako t... :-p btol x cik bff (amalina)

Akid azami said...

walauweh! :D Nak bertunang dah! :D

Abang Stalker said...

sapa yg nk tunang ni amierahilton oi.. :)

Amiera Hilton said...

rahsiaaaa.....heheheh. nati miera war war kn dlm blog lagi kayh :)

Redbloodsnow said...

whoaaa! dah nk bertunang ea. psssttt...tema majlis tunang kita adalah sama...hehe. green apple utk baju je la...hehe.

tp utk hantaran akak gune dark green :D

sweet like what said...

selamat bertunang yekk...smoga sume berjalan dgn baek..aminn.. ;)