Friday, May 20, 2011

Sedihnya nak tinggal ni semua...


Assalamualaikum..


Isk isk sedih ni. Kejap lagi umi abah dah sampai. Nak bawak aku balik Terengganu. Sobs. Sedih and happy dua dua ada. Sedih sebab nak tinggal Kuantan, nak tinggal kawan-kawan kat sini. Happy sebab boleh balik jumpa family, dekat dgn family. Hmmm..


Tadi dapat sms from Najat. Say goodbye to me. Huwaaa sedihnyaaaaaa. Bergenang genang airmata nak reply sms dia tuh. Tak pernah sms sedih2 dgn dia kot. Isk. Semalam dah lepak dengan dia. Cuba jugak cari masa untuk jumpa dia before balik today. Even smlm ada dinner dgn ex-boss tp lepas tu straight pergi rumah dia. Jumpa dia, borak and peluk cium before balik. Sobs. Nanti aku mesti rindu ko beb.


ECM, Megamall, Benteng, TC, Tanjung Lumpur, Kuantan Parade, Terminal Bas Kuantan and bla bla bla i'll be missing semua tempat tuh. Najat, Aten, Yana, Kak Ayu, Ann, Fara, Ms.Chan, adik2 Najat and semua orang aku akan rindu korang wehhhh! Sobs.


Korang semua yang tak sempat jumpa before balik ni, aku mintak maaf kalau ada terkasar bahasa ke terguris hati ke apa. Nanti kalau korang kawen jemput aku! Hehe. Im sorry, goodbye.

4 comments:

fazilzura said...

alamak sedih nye entry ni..
mmg sayu je nk tingal kwn2, tp cm zr & the geng x sabo2 nak blah , dok tunggu dpt twran je.. cz aso banyak 'setan' kt compny ni yg smp nk lingkup di wat nye

O'gosh said...

mesti sedih kan...BF cemana..kena tinggal jejauh la jugak tu...huhu

Akid azami said...

erk, kat kuantan mieara buat apa?

Amiera Hilton said...

@fazilfuza : setan?? owh xbest la kalau kt ofis ada yg cmtu. x aman. huhu

@Ogosh : sedihhh. bf da mmg selalu jauh pun. xduk dekat. tp skrg jd makin jauh la..hmmmm

@akid : keje la. tp skrg da balik tganu.