Sunday, May 22, 2011

Next BE yang masuk from Nuffnang




First entry straight from my hometown. Sesudah sampai di kampung, online sat sebab da lama rasa tak online. Cewah baru sehari. Hari tu lagi lama kot. Hehe. Bukak Nuffnang check earning tak gerak pun tapi ada new BE lah! Yippiii! Happy nyeee.


Hari tu tinggal satu je BE yang still running dalam blog aku which is Digi Facebook Anniversary Campaign. Then duk menunggu la bila next BE akan masuk. Tunggu punya tunggu datang lah dia next BE untuk kempen YTL YES di leaderboard aku kat bawah header tu. Patutlah 2-3 hari lepas ada je memanjang kempen ni kt situ. Dah agak cuma tak pasti je ye dok tekaan aku tu. Hehe.


Thanks Nuffnang. Sayang Nuffnang lebih! Hehe. Oh untuk korang yang nak tahu details pasal kempen YTL YES tu, apa dia YES, fungsi dia apa, mcm mana cara nak apply semua semua lah. Korang boleh click sini and pergi ke link YTL YES. Kalau click dapat info and dapat membantu jugak. Hehe (^_^) TQ

7 comments:

Akid azami said...

perghh meletop!!! :D

Amiera Hilton said...

@akid : tak meletop pun. akid punye earning mesti lg top kn kn kn? hehe

Akid azami said...

wuuu... Ekceli dah lama tak dpt BE T.T

kocix! said...

untung ke dpt BE tuh?
sorry x tahu pape..
heee

Amiera Hilton said...

@akid : aik? boleh caye ke ni?? huhu.

@kocix : BE boleh cepatkan earning Nuffnang kita meningkat. and boleh cepatkan cashout. :)

msredcheesecake said...

CIK MIERA,
BEST BEST...CONGRATS YA...NANTI LEH BANJE MAKAN KEPSI...HHEEE

Amiera Hilton said...

@msred : hehe boleh kak. meh dtg tganu meh! miera blanje kepsi utk akak :)