Wednesday, May 11, 2011

Cik Anon dah sound, lu pk la sendiri


Hurm..Lepas je tak sampai 24jam aku buat entry Sunway Lagoon dah ada Cik Anon tersayang drop comment kat entry tu. Aku sengaja publish comment tu. Buat ape nak delete susah payah Cik Anon comment kot. Hehe. Aku dah agak mesti ada yang nak bunyi and tegur ah pasal tu. Rupenye betul sangkaan aku. Yes, aku tahu korang mesti akan tanya 'eh mana tudung Miera. tak pakai tudung dah ke?'. Hurm.


Betullah, masa pergi Sunway Lagoon tu memang aku tak bertudung, menampakkan rambut. Tapi itulah diri aku. Tak hipokrit kot rasanya kalau mcm tu. Depends lah atas diri masing masing. Kalau orang tu rasa taknak letak pic tak pakai tudung, tak payah letak. Kalau nak letak, nak share pun suka hatilah. Btw maybe ada yang lupa kot. Takpun ada yang baru je baca blog aku. Before this pun aku pernah post satu entry pasal Picnic with my girlfriends. That entry pun tak pakai tudung. Tapi yelah maybe masa tu takde Cik Anon lagi nak perasan kewujudan blog cikai aku ni. Hehe. Bukanlah nak bengang sebab kena tegur ye rakan rakan. Tapi kalau nak tegur kasilah url and nama sekali. Senang nak bagi feedback ye dok? Hehe.


Btw guys, itu cara aku. Sebelum korang kenal aku dalam blog ni lagi aku dah macam tu. Kemana je aktiviti yang melibatkan berkelah ke, main air ke, ape2 je lah yang nak kena salin2 baju bagai aku akan ikut cara aku tu. Lepas habis semua aktiviti dah salin baju baru ler aku akan bersiap bertudung bagai semule yep. Lainlah utk kemana mana pergi shopping kat KLCC tuh aku mengipas2 rambut depan korang kan. Itu lainlah. Haha. Aku tak suruh perempuan lain ikut cara aku tu. And aku bukannya diva ke ikon ke ape pun untuk dijadikan ikutan. Cukuplah dengan rakan-rakan, family, encik bf and org2 lain yang rapat dengan aku tahu aku ni mcm mana. Internet penuh dengan penipuan, so I won't be one of them. Please, dont judge a book by its cover. Ingat, we're born as a original so dont die as a copy. Hiks. :)


12 comments:

IJAT360 said...

cik anon ambik berat tu mira...hehe..jangan salah sangka pulak..:p

Amiera Hilton said...

@ijat : hehe iyelah tak kisah pun. tp klu malu nk bgtau nama, bg no phone pun jadilah. hehehh :P

rara pinkmafia said...

betul tu.biarlah jd diri sendiri ye tak?tak yah layan anon2 tu.hehehe

Amiera Hilton said...

@rara : hehe tenkiu :)

Akid azami said...

Aduiyaiii.. Tak tunjuk link dgn profile. Tegur berani tunjuk muka takut. Tu sume la tu.

Tp tu la, miera je yg kenal diri miera. Buat tak tahu je lah :D

cik rffar said...

ala kak miera...hak masing2 kn..abaikan je orang yg terlebih takecare kt kak miera tuh...kak miera lg tau sal dri kak miera kn...

sarah said...

cik anon = sarah atika halimi . hehehehehehe

syahirah said...

Mira..i know u..pedulikan la ape org kate..janji haty mau bersih...emmuuahh..luv u babe..hehe

Amiera Hilton said...

@akid : hehehe. :P

@cik raffar : itulah psl.tp takpe tak mrh pun. bukannya bnda miera buat tu benda btul sgt :)

@sarah : OMG?? haha ye keee? :P

@syahirah : uiks? ni syahirah mane ni? btw tenkiu love u too :)

Redbloodsnow said...

alololo...saba ek yang. nak buat camne kan. telan je la apa yg di sound tu.

tak pun wat derk je ek :)

Amiera Hilton said...

@zie : hehe dah telan dah pun kak. hehehhe tengs :)

sya rossa said...

bese la..mkin rmai follower mkin rmai haters..hehe.sabo je miera