Thursday, May 26, 2011

NR Sham Butik, macam macam hadooo


Helllooooo... Rutin seharian aku sekarang. Bangun pagi, mandi, makan pastu start enjin kete g butik umi. Takde la rutin sgt pun sebenarnye tp kalau rajin pergi la. Maklum la kat rumah xde orang. Aku je duk sensorang kat umah. Bosan boleh tahan la. Oh kepada yg belum tahu tu, my mom ada butik pakaian kat sini. Dah macam gedung pakaian pun ye gak. Hui banyak gilosss pilihan. Aku mmg tiap kali datang sini melepak meneman umi then ada la hasil aku bawak balik. Hikhik. That day dah boleh pau 3 pasang baju kurung. Nak pakai g few majlis nanti. Hehe.



Ada pilihan baju kurung siap banyakkkkk!



Choices of tudung siap yang banyak! Murah jek umi i tak cekik darah pun. Hehe.



Sekarang aku memang jarang dah hantar tailor jahit. Semua baju2 hangkut kat butik umi je. Lagi senang. Tudung pun boleh matching terus. Hiks :)




Kain pasang pun hado! Murah ke mahal ke semua hado. Bahagian depan2 tu kain sutera crip Terengganu. Aku suke sutera ni sebab tak berkedut sgt mcm sutera yang biasa2 tu. Harga? Kat KL rasanya about rm350. Sini jeng jeng jenggg! Hehe.



Banyak lagi barang lain ada.Umi aku ni memang kepala bisnes. Pantang nampak barang boleh buat duit terus dia rembat. Haiyak. Kain baju, kosmetik, perfume, tudung even baju lelaki pun ade! Haha. Nak tahu kena datang dulu kat butik umi NR Sham Butik. Cuci mata sampai mata tak kabur. Kalau beli banyak umi akan bg free gift, kadang2 bg kain free! Huhu. Raya tak lama dah ni. Kalau berkenan boleh contact me yah!

5 comments:

sya rossa said...

miera..kat mane butik ni?

Amiera Hilton said...

@sya : kt umah miera ni je. kat setiu. :)

Akid azami said...

kewl!! tp, nak bwk family jauh plakk. aduiyai :)

athirah said...

miera duk setiu ke?,jual online x de ke?,kalu area bndr2 terengganu blh lg pegi ni setiu jauh jgk tue kalu sy dr kemaman nie
:-D

Amiera Hilton said...

@athirah : yup dear miera duk setiu. hurm online xde la sbb umi miera yg handle. bukan miera. hehe.