Friday, April 15, 2011

Yuyu Zulaikha buat aku sakit hati. menyampah!


Isk isk isk. Hari ni aku sedih. Sebab aku macam biasa kalau x busy pagi pagi lagi dah blogwalking. Kalau busy aku akan buat keje blogwalking tu lepas semua kerja-kerja office aku settle. Hurm so as usual tadi aku berblogwalking. Antara blog yang aku bukak hari-hari adalah blog Yuyu Zulaikha si Kupu Kupu Kecik yang comel.

Tapi... adalah sangat memilukan bila bukak bukak je blog dia pg tadi dia terus menyakitkan hati aku. Huwargh!!! Sedih bila diri diperlakukan sedemikian rupa. Rasa nk menangis guling-guling pun ada time tu. Tak sangka dia sanggup menduga aku sampai cmtu sekali. Menguji kesabaran aku sebagai salah sorang pembacanya. Hmm.. :(

Apa yang terjadi antara aku dgn dia. Actually aku nak simpan je hal ni dalam hati aku. Simpan sorang-sorang taknak bagi org tahu. Tapi aku rasa korang patut tahu hal ni. Korang patut tahu apa Yuyu yang korang sayang tu dah buat kat aku. Sekecik kecik kupu kupu dia kecik lagi hati aku ni. Mari aku tunjuk kat korang apa yang dia dah buat kat aku.





Ya itu header baru blog Yuyu. Dah dah tak payah pandang lama-lama. Bukan setakat header baru, background pun dah baru. Semua plain je in pink. Yuyu dah buat aku jeles woi! Jeles tahu tak? Isk tak baiklah Yuyu ni. Sampai hati buat readers dia terbeliak bijik mata tengok header and background baru dia yg comel gilakkk tu. Puihh! Haha tiru trademark Yuyu. Jangan marah yea Yuyu. :)


Ish korang ni tak baik buruk sangka. Aku mane ade gaduh ke sakit hati pun dgn Yuyu. Cumanya entry ni nak share dgn korang yang aku sukaaa gilaaa dengan blog Yuyu yang berwajah baru tuh. Takde nak kutuk pun cuma jeles tu adalah sikit. Hikhik. Part paling aku suka adalah header baru Yuyu. Chooooomeeellll!!! (^_^) Siap kalau bawak mouse pergi jalan-jalan kt header dia tu, dah macam ajak Yuyu dating. Sebab Yuyu akan terbang mcm pari-pari comel follow gerak langkah mouse kita tu. Aiseh aku suka main gerak gerak kat situ. Kesian Yuyu kena kejar aku. Haha. Hiks. >.<



8 comments:

Yuyu Zulaikha said...

uwarrrrrrrrr! patut la yuyu lenguhhh! awak la yang kejar kejar saye! syiannnn! pembuliiiiiiiii! pembuliiiiiiiiiiiiiiiiii T_T

akid azami said...

header baru dia cumel gile! :D

Amiera Hilton said...

@yuyu : hik. sorry. tp kite suke men dgn header yuyu tu. comel gilakkkk! (^_^)

Amiera Hilton said...

@akid : ha tahu takpe! cmne lah miera x jeles kan. haihs!

mizzkechique said...

sabar je la..ingtkn hape tadik..
siyes, MK pun jeles dgn header dak yuyu tu..

Amiera Hilton said...

@MK : hehehehe. :P

... said...

as salam..
adei..ayam goreng betul yuyu. repot kat ujang kang. haha~

=p

ish. ada word verification. elok buang tow. pengomen blog memang ada yang malas nak komen bila ada fungsi ni. huhu..nak2 bila dapat word tergolek-pisang nak membacanya.

adei..

Amiera Hilton said...

@.... : wslm. heheheheh ok ok thanks ingatkan miera. miera remove function tu yea. tq :)