Friday, April 15, 2011

Cermin ajaib!


Enough with two pictures only! Tak boleh banyak banyak nanti kena kutuk pun banyak banyak. Hikhik. Just realized yang tabiat bergambar menerusi cermin ni dah lama aku tinggalkan. Tapi baru-baru ni baru tersedar yang aku dah terbuat semula tabiat tersebut yang aku rasa chomel. Hahahah. Style ni merasuk rasuk dlm jiwa aku time aku sambung study dulu. Haih keluar beramai ramai pastu sorang sorang masuk tandas. Yang tak masuk tandas buat keje syok sendiri dpn cermin. Haha budak budaknye lah perangai!


Bagi aku motif amek gambar menerusi cermin adalah syok sendiri semata mata dan cara yang terbaik to tell others what u wear that day. Ahah. Dah tu nak suruh orang lain yang tangkap kan malu. So tangkap lah sendiri dgn bantuan cermin ajaib. Hihiks. So motif aku bergambar sedemikian pulak kenapa? Cz I'm not a toilet girl who's was waiting for her bestie. And yeah I felt sooo rock buleh pakai kemeja tak butang satu pun! -.-


14 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

alamak hp dia pink ahahahaha..
suka nihhh ;)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

nice la cover pink tu dear, cik bunga carik² tak dapt kesan jugak.. wuuu :(


jumpe kat wayang taw. heheh :)
TIKET WAYANG FREE AJE

sarah mohamad said...

dulu selalu juga amik pic stail syok sendri ni. hiks

Atiey said...

come nyerlah budak ni...i lke ur style..like my style ler sayang...tapi mira lagi cntik..sweet gitu....

msredcheesecake said...

hi cik miera,
kalu bergamba depan cermin tu ok g.yg p begamba dlm toilet tu watpe?dah selesai urusan blom tu?keke...

mizzkechique said...

hobi kite sm...dalam public toilet pun jadi...hahaha

akid azami said...

keh keh.. dulu feveret ni tangkap pic dlm toilet.. boleh kata sape2 ada myspc masa tu mesti 1 pic dalma toilet. oh sungguh nostalgic :D

Liza @ Adzriel AB said...

memang comey pun..

nak join? http://adzriel.blogspot.com/2011/04/contest-tajaan-asterisk-boutique.html

storyfromme said...

semua perempuan mesti ada gambar depan cermin kan?hehehe.tu la perempuan sejati.

Amiera Hilton said...

@pinkymomma : o'ooo..dlm byk2 bnda fon pink jugak yg dia nmpk yea. hehe

@cintabunga : hehe. cover ni antara cover paling best and lama bertahan. mahal dr biasa tp very good quality. hehe ok see ya! :)

@sarah : aha me too!

@atiey : style mls2 je la kak. xcntik pun. :)

@msredcheesecake : uhuu miera xmasuk tandas la. :P

@MK : huhu..asal boring je buat kuar fon amek gmbr. hiks :P

@akid : huwaaa..tau xpe. isk rindu MS.

@liza : hehe :D

@storyfromme : haaa..betol betol betol! ;)

♥e'in♥ said...

hehe.. me pon suke amek gmbr kat toilet.. btw, cantik laa hp pinky 2.. nk leh? ;p

Amiera Hilton said...

@e'ein : hehe. amek lah. fon buruk da tu xtukar2 pun. isk :(

Redbloodsnow said...

LAWA HP KO DIK...HEHE. PSSTTT...SAMA LAH KITA WEH. AKAK KAN, PANTANG TGK HUMAN SIZE CERMIN, SURE POSING. BUKAN NK KIRA ORG RAMAI KE X RAMAI. TETAPPPPP GAK NK CAMWHORING...HAHA.

FEDULIK KU ORG CKP GEDIKS...KEHKEHKEH :D

Amiera Hilton said...

@redblooedsnow : hehehe. tp miera malu kak klu ada org..klu xde org bru buat perangai. huuu :P