Thursday, April 7, 2011

Siapa dia?



Tett tett! Alhamdulillah followers dah 198 orang setakat ni. Hopefully followers baca lah yea segala ape yg Miera bebelkan ni. Hikhik. Thanks a lot korang sudi follow blog Miera ni. Miera appreciate sangat sangat tau. *touching nih*. Hehe.


Now tengah tunggu nak tengok siapa bakal follower yang ke 200. Adakah dia blogger perempuan cantik comel lote atau adakah dia blogger lelaki segak bergaya? Miera takde jawatan tu lagi sekarang. Jawapan ada kat mouse korang. Hehe. And for blogger yang ke 200, Miera xnak menjanjikan ape-ape yang bernilai hadiah. Sebab kalau bg hadiah followers itu maybe akan follow secara paksaan. So Miera nak korang follow secara rela hati yea tiada paksaan dalam blog Miera ni. Kalau suka boleh follow, kalau rasa x suka xpelah boleh blogwalking je. No heart feeling babeh! Hehe.


7 comments:

Miza Yusof said...

miza dah follow. seikhlas hati. tahniah kak mira. follower makin bertambah. selamat berblogging :)

zieha hisham said...

phewitt , hee zieha ade tag awak join GA nie ,

http://potpetpotpet-zieha.blogspot.com/2011/04/giveaway-purse-polo-by-darkbatman.html

peacee ^^

Amiera Hilton said...

@miza : thanks ya follow miera. keep in touch :)

@zieha : ok nanti kalau ada masa miera cube buat yea. thanks tag :)

iza said...

hi miera,
best nyer dpt ramai followers...beh2 g klu dorg betul2 baca entry kter rase terharu...kiki...congrats dear...n tuk blog review tu skali...

Amiera Hilton said...

@iza : a'ah happy klu ada followers baca entry kan. hehe. tengs dear :)

storyfromme said...

congrats :) da sampai 200 followers da :)

Amiera Hilton said...

@storyfromme : yups. tengs :))