Thursday, April 7, 2011

BEN ASHAARI BUAT GILA LAGI!







Sebab Abg Ben ni dia punya kekuatan sendiri. Dia ada aura sendiri. Kalau sebut je nama Abg Ben dikalangan blogger memang dah x asing lagi. Kalau yang tak kenal tu, itu yang pelik! Hehe. So ape salahnye menumpang nama Abg Ben. Boleh mengeratkan silatulrahim antara bloggers.


Tak rugi join setiap segmen yang dia buat. Aku join jugak tapi tak semua sebab kekangan masa yang terhad. Maklumlah aku bekerja makan gaji. Hehe. Menerusi segmen-segmen yang dia buat, blog korang akan diterjah oleh blogger-blogger lain. Kiranya Abg Ben ni orang tengah la antara aku dgn blogger lain. Hehe.


Lagi satu, inilah cara dia aku nak promosi blog aku. Untuk bagi blogger lain tahu tentang kewujudan blog aku. Kalau blog wujud tapi takde tempat sesuai utk promosi, sia-sia jugak kan? Makin banyak kita promosi blog kita, makin tinggi la pelawat yang datang. Tak gitu?


Last one, aku suka join segmen Abg Ben sebab dia punya segmen lain dr yang lain. Lebih hangat daripada biasa lah kata orang. Hehe. Blogger lain biasanya just buat Contest and Giveaway, tp Abg Ben ni dia lebih menjurus kepada bantu blogger lain especially newbie. Bagus kan Abg Ben ni? Sebab tu lah aku suke join! Hiks :)


6 comments:

mizzkechique said...

kite pun join...gud luck!!

Amiera Hilton said...

@MK : u too dear. gudluck :)

Cik Cempaka said...

alaaaa...jelesnyerrrr, tak sempat join

Amiera Hilton said...

@Cik Cempaka : sempat. take a look kt Abg Ben latest entry!

Rozuan Ismail said...

good luck

Amiera Hilton said...

@Rozuan : tq :)