Wednesday, April 6, 2011

Buat baik dibalas baik, buat jahat?? jangan sesekali



Bak kata pepatah "orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa". Itu lah yang aku nak cakapkan untuk entry kali ni. Sebenarnya ini entry untuk berterima kasih merangkap entry terharu pun ye jugak. Hikhik. Ape taknya, aku bukak-bukak blog tadi tibe-tibe ada satu suprise utk aku. Meh intip sikit ape yang suprise tu.




taraaa!! ce tengok ce tengok.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



isk isk *lap airmata terharu*


Itulah suprise yang aku dapat hari ni. Betul betul suprise punye ni. Tak sangka ada orang sudi review blog aku siap buat tajuk entry "7 Blog Contoh" pulak tu. Lahai..Terharunye rasa. Entry ni dipostkan oleh Zippo Miller. Korang boleh terjah blog Zippo ni sebab dia punye entry bagus. Ada banyak tips, cerita and yang penting Zippo memang suka buat review blog orang lain. Bagus kan? To Zippo, thanks sesangat sebab pilih blog Miera ni sbg antara blog pilihan Zippo. Terima kasih daun keladi, lain masa review lah lagi yea. Hiks :P


Ek eleh Miera ni itu pun nak kecoh ke? Eh haruslah kecoh. Bukan senang nak ada org review blog kita tanpa diminta. Aku ado, kau hado?? Kalau takdo zip mulut tu diam-diam. Huhu. Korang jom terjah and follow blog Zippo Miller ni. Mana tahu korang pun akan di-review nanti kan?


11 comments:

mizzkechique said...

wah...ni mesti kembang idong...hehehe
tahniah... =)

Halen said...

hehe.. tentu hati berbunga2 je ni kan blogger glamer buat review. at least usaha keras mira berblog ada jgk yg pandang. keep it up k. nnt bila dh femes jgn lupa review blog akak plk eh.

Syuk Ry said...

aper lagi jom terjah.. :D

Amiera Hilton said...

@mizzkechique : hehe mmg pun ni. huhu. tengs dear :)

@halen : zippo blog baru dear. tp miera yakin dia boleh jd femes one day. do give him support yeah :)

@syuk : haaa terjahhhh!! hehe

saya_arief said...

waa..
bangga x..?
:D

Amiera Hilton said...

@arief : err tipulah kalau x bangga kan. hehe. terharu jugak. malu pn ada. huhu :)

Nava Kishnan said...

what goes around comes around, for sure this will happen.

storyfromme said...

congrats.sonok kan bila kena review :)

Izyan Masri said...

KIHKIH.NI MESTI HIDUNG IBARAT DIPAM PAM NI.TAPI BELOG AH MEMANG NICE PON,PATUT DIPUJI :D

♥e'in♥ said...

wah yunk! tahniah2 kena review blog.. hikhik..

Amiera Hilton said...

@Nava : yups right :)

@storyfromme : seronokkkk. hehe

@izyan : mmg pn. ibarat dah pam dgn pam tayar lori dah ni. haha :P

@e'in : tengs :)