Thursday, April 21, 2011

perhatian utk blogger perempuan!!


Woot woot! Aku tahu korang suka join contest and segala bagai ni. Biasalah dah orang nak bg hadiah kan, mestilah nak. Aku pun sama. Hiks. And tak lama lagi, sorang designer famous tanahair kita iaitu Sandra Azwan pun akan menganjurkan satu contest. Contest ni diberi nama Malaysi's Next Top Female Blogger. Woah hebat!



Nama pun dah gaya American's Next Top Model. Tu yang buat aku terujaa nak tunggu contest ni start nih. Kalau ada rezeki boleh jadi Malaysia next Top Female Blogger sebaris dgn Hanis Zalikha, Fatin Liyana, Irine Nadia, Yuyu Zulaikha. Hiks berangan tuh nak sebaris. Heee. Oh and untuk peringatan contest ni terbuka hanya untuk perempuan sahaja okes. Untuk lelaki jangan berkecil hati. Maybe next time Sandra akan anjurkan Malaysia's Next Top Male Blogger pulak. Hah mana tahu kan. Hehe.








Lebih mengembirakan hati aku bila dia sudi follow blog cikai aku ni jugak. Isk terharu dan teruja sangat sampai rasa nak melompat. Hiks :P Thanks Sandra for being so nice. Ada jugak nanti baju kawen aku tempah dgn dia kang. Hikhik. Korang kalau nak join contest ni and taknak ketinggalan any updates from Sandra, do follow him. Dont worry, he's nice person. FOLLOW SINI YEA. Spread the love ♥




7 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahhhh...ngatkan Malaysian Next Top Model tadi, heheheh :p

SANDRA AZWAN said...

Salam Amierah Hilton...hilton? nie kerabat Paris Hilton ke? hehe..just kidding...Terima kasih yer Amierah.....terharu gile2..thanks babe!;-) Suka ayat "he's a nice person" hehehe......dush!;-P

Misshy Innz said...

tak nak join sebab memang tade harapan punya. huhu ;)

Amiera Hilton said...

@cintabunga : hehehe. ok ok buat tau! nak tahu jugak. hehe :)

@sandra : bukanlah. tumpang glamour aje. hehe. ur most welkam. xsbr nk tggu contest start! :P

@misshy : lorh..belum cuba belum tahu yang :)

rara pinkmafia said...

hye2.come from blog sandra =)

cik kumbang said...

alamak cik kumbang xle join la...
sbb nama xkeperempuanan sgt...haish!!
kuciwa kuciwa...

Amiera Hilton said...

@rara : hye dear *lambai tgn* hehe :)

@cik kumbang : lorh nama xperempuan xpe jnji diri empunya tu perempuan. hehe