Thursday, April 21, 2011

Pagi pagi hari dah main game. ish

Morning! Woot pagi pagi lagi hari ni aku dah bukak ChurpChurp. Saje nak tengok kot2 ada tambah earning sesen dua ke ada campaign nak share dgn korang ke kan. Campaign semua aku dah share. Tapi ada satu yg lebih menarik minat aku. Nak tahu ape?






Yups ianya satu game. Tehee. Aku suka main game game cmni. Boleh jugak la hilangkan bosan time2 takde keje kat office ni. Mane tahu kot2 ada rezeki aku menang, berbaloi jugak kan? Hehe. Chuppers yg nak join aku main game ni boleh join aku race kat sini. Meh kita tengok sape lg laju kn. Hehehe. Nama game ni The Great ChurpChurp Race . Race ni terbuka kepada semua Chuppers yang dah authorizhed Twitter and Facebook account dgn ChurpChurp.

Syarat syarat utk game ni senang je. Tak perlu beli ape ape pun utk submit. Kalau tak percaya korang boleh baca sendiri syarat2 game ni kat sini. Ape yg lebih menarik lagi adalah hadiahnye la kan. Mane tahu kalau rezeki aku ke, korang ke sape2 je lah berpeluang menang Ipad2, BB 3, Ipod touch or paling kurang pun boleh dapat a pair of movie passes. Cool. Cara nak main? Boleh ushar sini .



9 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Oooo ngular men game ehh kat opis, heheh.. report bos kanggg :p

mizzkechique said...

pagi2 dh kumpul duit tabung..hehehe

Amiera Hilton said...

@cintabunga : syhh! jgn la repot. main game ni same2 xpe :P

@MK : teheee :)

Abang Stalker said...

Bos,nk bt laporan ni..Amirah Hilton a.k.a adik kpd Paris Hilton selalu men game dlm opis.mentang2 r dia adik artis top.xdak keja je men game,men game je xdak keja.la ni cmna bos? :D

Amiera Hilton said...

@abgstalker : bos jawab "xpe ..sy yg suruh dia main game". haha :P

sweet like what said...

main game mmg best...hlg tension keje..hehe

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

dik..skang ni sis tgk ramai duk main game angry bird tu huhu..nak try gak main hehe..

Amiera Hilton said...

@sweet : a'ah.penat2 keje kdg2 curi2 main game gk..boleh hilang tension. eheh

@pinkymomma : angry bird? game ape tu? bg ler link meh nk main gk. hehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

angry bird! bestttt :) heheh...


dear, nnt cik bunga wat entry utk inai tu k :) ramai yg tanye tp lom sempat nk jawab soalan yg same. heheh :p
Inner FREE