Wednesday, April 20, 2011

Bilik utk twins Mariah Carey yg super cantik!





Ada sape-sape yang tak tahu Mariah Carey skrg tgh preggy? Hehe. Yeah she's a beautiful preggy woman. And skrg tengah kira hari nak deliver je tu. Tak lama dah. Sama mcm para-para ibu yg lain, aku rasa Mariah Carey mesti super excited nak tggu baby baby dia lahir kan. Oh ya aku gunakan perkataan "baby baby" bukan sebab terpengaruh dgn Justin Bieber ok. Tapi sebab dia mengandung anak kembar. Yeay! Bestnyee! Hiks.


Yang bestnye dia dah siapkan bilik untuk twins dia nanti. Disebabkan twins dia tu dijangka baby girl and baby boy so dia telah siapkan bilik yg very nice for her twins. Its a combination of green and pink. Sangat cantik! Serious. Sangat lain dari yang lain which is biasanya org akan hias bilik baby dgn color pink utk baby girl and blue utk baby boy. But Mariah Carey dia tak nak combine color blue and pink tu. She made her own style.



Beautiful babies room!

Cantik kan? Whoah tell you what. Aku jeles gile nih skrg. Lawa kot bilik twins dia nih. English style yg sgt cantek and simple. Even tak banyak pink tp aku tetap suke. Kalau mcm ni bukan setakat baby, org tua pun suka bilik cmni. Hiks. Pictures and news fully credited to Life&Stlye Magazine and OMG from Yahoo!


14 comments:

GeminiGurlz said...

canteknye bilik baby twins die...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adikkkk...comel nyer..
aduh ni mau x nak bgn tido cmni punye sweet nih ;)

Amiera Hilton said...

@gemini : yups sgt sgt! ish jeles sungguh. hehe

@pinkymomma : heheheh. dgn mamanye skali tumpang tido. hiks :P

GeminiGurlz said...

ada zirafah lgi tu teman dieorg nanti..hehe

nabilah_2908 said...

cantiknya.... ;)

tema warnah hijau lagi...ni baru baby..dah besar nanti...mesti lagi lawa... :)

Amiera Hilton said...

@gemini : hehe comel je kan. :)

@nabilah : tu lah psl. mkin besar bilik makin lawa. hehe

Syuhada Elmi. said...

Tak dapat bayangkan klau dua dua baby dia lelaki nak duduk bilik ni :D

Redbloodsnow said...

lawa giler kan bilik tu. org kaya..huhu

Izyan Masri said...

OKAYY,BILA DIA TERSANGAT CUTE.RASA NAK JELES JE T_T

O'gosh said...

comel n sweet....rasa nak tido je dalam tu...

Amiera Hilton said...

@syuhada : hehehe. a'ah kn. klu dua2 baby boy nampaknye kena tukar design ler.huhu

@redbloodsnow : hehe. yelah org kaya. ape2 pun boleh buat :)

@izyan : miera ni bukan stakat nk jeles tp mmg dah jeles da pun. huu

Amiera Hilton said...

@o'gosh : tu lah psl. bukan cm bilik baby dah pun,. hehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

comeinyerrr~~ kalau dapt bilik camtu, mmg tak bgn g keje jawabnyer. heheh :p

Amiera Hilton said...

@cintabunga : heheheeh. mmg tak la kan..hehe