Monday, April 11, 2011

Nak jugak dia jadi Hilton..


Adik ohh adik. Gelak sesorang aku bila teringat kat adik laki aku yang sorang ni. Manja mengalahkan adik perempuan dgn aku. Pastu nak mengikut jejak langkah aku pulak dah. Haha. Ce baca nickname facebook dia tu. Cool huh? Hiks.


Few days before dia add aku dalam facebook awal-awal dia dah pesan kat aku. Memula tegur aku kat chatbox. Pesan siap siap "acik, kalau ada org nama Haziq Syah Hilton add acik nanti acik approve tau. Itu Ajik jugak. Ajik buat facebook baru". Aku tanya dia asal pulak mengada nak buat facebook baru and guna nama tu. Jawapan dia memang cool - "dah acik guna nama Hilton, Ajik kan adik acik. Kena guna nama sama la". Haha cool kan kan kan?? Adeh adik ohh adik. Nama abang-abang kau yang guna nama sebenar abah xnk pulak kau follow. Nama palsu rekaan semata mata ni jugak lah kau nak follow yea. Sabo je la.

Korang ada facebook account? Add lah me hokay! Tapi let me know first kalau x, xde mutual friend aku berat hati nak approve. Huuu peace yaw!


12 comments:

zieha hisham said...

HAHA adek bradek ber-HILTON =)
comell ^^

Halen said...

hahaha.. adek beradik paris hilton kot ni. apa2 pun adik u mmg cool gitu ekeke

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ahahaha comel adik kamu tu..
sis suka kalau dpt adik cmtu ;)

Noraini Mohd Zain said...

klakarlah adik ko ni.. hehe..
p sweet gak Haziq Syah Hilton..

noorae said...

bermanja-manjaan dengan akaknya..hilton pun hilton la..hehe

Amiera Hilton said...

@zieha : hehehehehe. :P

@halen : cool kan? mengada pn ade. haha

@pinky momma : hehe dia manja gile kot sis. haih.

@noraini : sweet tang mana la tu nor. huuu

@noorae : cei cei ayat dia..heheh :P

Atiey said...

hehe i like ur adik..kim salam yer peluk cium gitu..awwww..hehee mummy pun sayng miera jugak..hehehe tetiba plak mummy nie..

Amiera Hilton said...

@atiey : hik sis merangkap mommy. miera pun syg kamu. hiks :)

noorae said...

hiks~ nape suke ke ayat kite? =P

Amiera Hilton said...

@noorae : hehhehe :P

Atiey said...

mummy nk jugak.....

Amiera Hilton said...

@atiey : hehe mummy nk ape? nk jd hilton ke? hehe :P