Monday, April 11, 2011

Keseronokan berganda ganda di shopping mall




Hai koranggg!! Mule mule sila tengok gambar tersengih aku tu sampai lebam and berdarah biji mata korang. Then dah boleh proceed baca entry ni ok. Hikhik. Weee ini entry adalah entry happy tahap maksima punyee. Sebab tu aku paksa korang tengok gambar aku tu. Supaya korang boleh turut sama tersengih mcm kerang busuk. -.-'




Punca 1



Punca 2


Agak agak korang mesti dah tahu kenapa aku tersengih kan? Ye betul. Korang bijak pandai. Punca 1 dan punca 2 kat atas tu la yang menjadikan hari aku super awesome today. Hiks. As usual aku pegi kerja today. But halfday je cz there's no works to do. So aku membodek la boss cakap nak balik awal. Bila dah balik awal tu ape lg. Duit tengah berkepuk kepuk kepak. Fikiran pulak dari semalam duk ingat heels2 yang hot yg aku nmpk masa keluar berpoya-poya dgn my bff smlm. Maka melawat shopping mall lah aku jawabnye. Hiks.

Perangai aku ni memang rasanya boleh dikategorikan sebagai sifat standard bagi seorang perempuan. Kalau berkenan something tapi tak boleh memilikinya, rasa resah gelisah x boleh nk tido malam! Si lelaki kalau x boleh memahami perasaan tu sila bayangkan kau syok kat sorang awek ni and tak sanggup tengok awek tu jatuh kat tangan lelaki lain. Ha gitu lah gayenye. Hehe. Eh tapi ai dah lama tak shopping heels you. Last heels dah lupe bile beli kemain lama sampai tak hingat. Haih.

Semalam bile aku keluar berpoya-poya dgn bff ternampak heels yang superb awesome iaitu gambar yang diberi nama Punca 1. Pergh sentap gile bile blah tinggalkan butik CR tu mcm tu je. Bukan nak ckp aku gile shopping *actually mmg pun* tapi aku tak boleh bila ada sale up to 70% nih. Just imagine heels tu harga asal RM139 jadi RM69 jek. Huh huh kencang jugak la jantung aku masa tengok harga tu. Haha. Then aku tak tahan hari ni after kerja aku drive masuk bandar kejap. At first aku ingat xpe lah tengok kat ECM dulu kot2 ada jugak. Aku masuk Vincci dulu, melekat sepasang. Takpe sebab guna last voucher Padini yg aku ada jimat RM20 dah kat situ. Selamat.

Then uji hati try sms encik bf tengok dia bg ke x aku hangkut sepasang lagik. Kalau dia xbg memang aku xbeli. Tapi tapi tapi.. Oooo la la la la.. dia bagi lah! Hiks. Ape lagi berdesut la aku pegi serang Megamall pulak sebab kat butik CR ECM takde heels tu. Cepat-cepat pergi maklumlah kalau lambat seminit pun orang lain dah boleh rembat saiz aku. Isk. Nasib baik ada lagi. Fuh fuh.




Aloh muke x nampak pulak. Xpe lah janji heels tu nampak. hiks




yang paling penting this heels selesaaa gilaaaa! worth my money.



Heels kt Vincci tu aku biasa-biasa aja. Tak excited sgt and takde lah tak suke pulak. Sebab tu tak bergambar masa try2 heels Vincci tu. Plus ada abg salesman duk perhati. Malu lah ai kan. Hiks. Pelaburan terbesar hari ni successfully done! Mintak mintak la mata dah tak melilau mengushar benda lain dah. Please lah faham tuan kau ni dah pokai. Duhhh!

16 comments:

mummy boncit said...

shantek heels 2 kaka..pinjam3x..hehehhe

zippo miller said...

ptt le x update blog, Shopping rupenye hahah

Amiera Hilton said...

@mommy boncit : hehe boleh boleh. sama size x? hehe

@zippo : hehe. itu lah psl. kantoii :P

Halen said...

hamboiii smp 2 pasang kebas heels yer.. mintak la akak satu hehe..

lps baca entry ni br miera org ktn eh.. akak ex-polisas jd bdr ktn tu tmpt bermain jgk la suatu masa dulu hehe

mizzkechique said...

amboi..kemain lagik dpt rembat 2ketul yer...
pinjm buley?? tp mcm besar sgt jer...hehe

Amiera Hilton said...

@halen : oh ye ke..laaa miera pun ex-polisas jugak kak. DSK :)

@MK : hehehe. size 6 ler..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

dua2 cantikkkk..mana ni vincci ke?
nak jugak!

nampak sexy gitu ;)

Amiera Hilton said...

@pinkymomma : yg jeans tu vincci. yg choc tu carlo rino. hehe. :)

Lagenda said...

mak nk pinjam heel punca 2 tu buleh??

Amiera Hilton said...

@lagenda : ooo mak berkenan kat heel tu yek. buleh buleh. tp tu wedges. yg betol2 heel adalah Punca 1 tu. hehe

mummy_adam said...

gorgeous gold ;)

Amiera Hilton said...

@mummy adam : yups it is! :)

noorae said...

eh..same size ler.i pun size 6! hiks~
btw..it looks hot! jeles =P

Amiera Hilton said...

@noorae : hehe. pegi beli jugak dear. :P

Redbloodsnow said...

lawa lah heels tu. akak bila dillah balik karang pun nk shopping heels sekali gus carik heels utk kawen.

Amiera Hilton said...

@redbloodsnow : haaa...pegi shoping heels utk kwen tu cpt2..kang lmbt2 pakai slipe jepun pulak time kawen. hiks. jgn mrh :P