Tuesday, April 26, 2011

Lagi BE yang masyukk masuk


Alhamdulillah rezeki datang lagi. Kali ni untuk kempen HyppTV pulak. Patutlah tengok ada je iklan ngerlip2 kat atas header aku. Hehe. Thanks Nuffnang, thanks HyppTV jugak! :)



Korang tak tahu lagi ke ape tu HyppTV? O'ooo meh aku share dgn korang. HyppTV ni merupakan satu sistem TV yang terbaru kat Malaysia ni. Ianya akan memancarkan movie movie drama drama menerusi high speed broadband UniFi terus kepada TV korang. Yes terus ke TV dgn jalur lebar internet, not satelite ok. Cool huh?

Apa kelebihan HyppTV berbanding TV satelite biasa?


  • Kita hanya perlu bayar untuk apa yang kita nak tengok je. Means, tak perlu ambil apa-apa package yg belum tentu kita akan tengok. Serendah RM3 sebulan!

  • No buffering no loading time. Dengan hanya satu click, movie atau program pilihan kita akan terus terpancar ke kaca TV tanpa perlu menunggu loading.

  • Pancaran siaran 24 jam terus dari US. Maksudnya, kita akan jadi antara yang terawal utk menonton movies, series or any programs yang belum dikeluarkan oleh TV satelite biasa.

  • Hujan bukan lagi penghalang. Just seat on the sofa and enjoy the show even its raining out there. Cool? Yeah cool. Bagaimana sekalipun keadaan cuaca, kita tetap masih boleh menonton.

  • Terdapat banyak application menarik seperti Flight Info, Games, Waktu Solat dan sebagainya.

Bak kata orang, HyppTV ni memang all in one. Memudahkan everyday's life kita yang semakin hari semakin busy ni. Hehe. Kpd bloggers pulak, Nuffnang nak ajak korang ke Party HyppTV Comes Alive! Celebrating UniFi’s 1st Anniversary with 60,000 Hypp Subs. Syarat participat boleh check sini. More details click sini dan jugak click sini.


21 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahhh...bak meh sket! ^^ heheh...

Amiera Hilton said...

@cintabunga : hehehe meh meh meh kita share mkn popcorn. hehe

Anis Adila Aris said...

amboi..bnyaknye be die..

derma sini sikit :)

Amiera Hilton said...

@anis : hehe. dpt BE je baru yang. tp cash out belum dpt byk pun lagi. huu

IJAT360 said...

tengah jeles ni...^^..harap2 pas ni lebih bersemangat utk berblogging ye :)

Amiera Hilton said...

@ijat : insyaallah. semangat memang ada, cuma waktu je takde. huhu :)

Kancilbiru said...

wow banyak BE betul...rezeki..kena keja keras ni ya..:)

Amiera Hilton said...

@kancilbiru : rezeki..alhamdulillah :)

CahayaCintaIlahi said...

wah tahniah dear ;)

Muhammad Helmi said...

masyuk masyuk!!!
Jemput Datang Ke Blog Saya

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

uhuh~ aritu tak share pong :( share ngan bf jew, isk²... :((

Cik Bunga dapat FREE lagi, ahaha... jangan jeling cik bunga eh kalau JELES, heheh

zippo miller said...

Bestnye...ade banyak tu...bak meh satu Pinjam hehehehe

Amiera Hilton said...

@CCI : thanks dear :)

@Helmi : alhamdulillah :)

@Cintabunga : olohh..cmne nk share kalau dah cintabunga da dpt jugak. hehe :P

@zippo : hehe kalau bg pinjam kna ada komisyen. heee :P

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

ahahaha.... ouh yeke...? hahaha.. tak prasan ade popcorn jugak :p


Cik Bunga dapat FREE lagi, ahaha... jangan jeling cik bunga eh kalau JELES, heheh


psstt..jom exchange banner.. da copy cik bunga punye punye nnt rojer ehh, cik bunga tepek kamo punye kat blog :) FREE aje.. hehe. limited space dah.. jom².. :)

Amiera Hilton said...

@cintabunga : heheheh. :P alah blog miera ni xbuat tempat tepek2 banner lg yang. even blog miera sndri pun xde banner sndri. huuu.. :)

akid said...

alhamdullillah.. rezeki! :D Ei hypp tv?? Wah tengok macma lagi best dari astro je :D Tapi awat la tak pernah lagi kat paper? :D

Amiera Hilton said...

@akid : yups HyppTV ni belum femes lg sbb baru :)

Redbloodsnow said...

eee bestnyaa. jelesnya akak dik. akak dari bulan march sampai skrg lom ade BE lg..pui kau nuffnang..HAHA :D

Amiera Hilton said...

@Redbloodsnow : akak dah masyuk ikut jln lain kak..xpe la tu.hehe

darlachinta said...

wahhh..best amiera..
zippo:sy pon nak pnjam gak tp amiera bg ker..;)

Amiera Hilton said...

@darlachinta : hehehe..NN takde functin share BE la yang. heheheh :P