Monday, April 25, 2011

comes around goes around

perasan kuasa 1



perasan kuasa 2



Hello! Hoh sedap sangat korang cakap aku perasan eh? Siap berkuasa kuasa lagi. Korang tu ape? SS? Hehe jangan marah gurau jek. Peace. Fuh fuh kinda bz today. Nak update even satu entry pun tak sempat. Cehhh..


Busy kerja ke busy ape? Hehe tettt! :P Well, today ada sorang new staff came in. Bertaraf kakak utk aku dan juga seorang isteri malah ibu kepada seorang anak lelaki. Nice person and really made my day with all her stories. Thats why lah aku tak sempat nak update blog. Sibuk bergossip and bercerita la korang. Hiks.


Adat lah kan "hilang tumbuh, patah berganti". Now aku tengah mengira hari je ni nak tinggalkan company aku skrg ni. Tinggal lagi 5 hari untuk aku wariskan segala ilmu dan pengetahuan yang selama ni aku pelajari kpd kakak yang bakal replace tempat aku. Hopefully melekat la ape yg aku ajar tu memandangkan aku memang xde bakat langsung utk jadi seorang cikgu. Harap maklum. Hehe.


Manakala pic2 yg perasan berkuasa kuasa bagai tu actually aku amek masa lepas interview yang lepas. Sorry yea lambat update bout that. Hehe. That day interview ok la. Alaaa bukan interview pun actually. Its actually a typing test, nak judge selaju mana and seteror mana calon-calon tahu guna Microsoft Words and Excel. Tu makanan aku hari hari duk hadap kat office ni. So no komen la eh. Tak susah tp takde la senang macam kacang sangat pun. Hehe.

Okes Im going to do something. Later aku update pasal lain pulak yea. Thanks korang yang melawat, blogwalking, follow and baca entry entry aku ni. Much appreciated. xoxo :)


10 comments:

akid said...

oo patutla beberapa kali den masuk blog ni takde update :D ei? Kerja apa yang pakai Words dengn Excell tu?

Amiera Hilton said...

@akid : hehehe..kerja biasa2 je..standard la keje office kna tahu semua tu..

cik teynteyn said...

walopon berkuasa tinggi ke-perasan-an pic tu tapi sedap mata memandang, cantekk. hehe..

btw , rotan akak tu kalo dia tak paham ag. hehehehe..

jht pulak idea.

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

olooo sweetnyer kamo b'baju kurung dearr :) ngee...


psssttt, cik bunga nak sahut cabaran speed typer tu bleh? kekek.. dpt hadiah tiket wyg free lg x? huhu :p

darlachinta said...

hrmm..patut la tiap hari tgok blog xda update..busy rupanya..so mcmna interview?

Amiera Hilton said...

@cik teynteyn : hehehe xbaik dear. jd cikgu kena sabar. cewah :P

@cintabunga : olooo xsempat nk join ape2 yang. cikbunga dpt lg eh?

@darla : hehe thanks dtg jenguk slalu dear :) interview alhamdulillah ok :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

eh tak la dearrr, hehehe...cik bunga tanye je hadiah utk speed typer tu, kekek :P


jom singgah entry baru :)

Rezeki Cintabunga mencurah² ke dalam gandum! heheh

Amiera Hilton said...

@cintabunga : oooo...heheheh xde! :P

Redbloodsnow said...

hahaha..xpe sekali sekala perasan yunk oiii. psstt miera perasan, akak lak super duper SS kuasa 10...wakakakaka :D

Amiera Hilton said...

@redbloodsnow : hui kuasa 10 kak? hahahah :P