Saturday, April 23, 2011

I miss this baby girl, Ellysandra



Ohh baby baby baby ohhh..Hehe. Ah aku bukan demam Konsert Justin Bieber pun. I just miss this cute baby girl sooo much! Padahal baru tak sampai seminggu jumpa dah rindu. Ish. Lama gila tak balik kampung rupanya dah besar my Ellesandra nih. Dah boleh merangkak pun. Aaaa masa last main dgn dia dulu meniarap pun tak boleh lagi. Hish. Standardlah baby bila dah pandai merangkak memang nak membuas je kejenye. Kesana kemari. Berpeluh peluh badan gebu tu.

Guess what, she's getting clever and clever everyday. Eeee geram tau! Kalau bagi minum air masak tanak, demand nak air yang color color mcm air sirap ke, anggur ke. Kalau bg air masak ending dia ada dua je, kalau tak dia memang takkan minum air tu or dia minum tp pastu dia sembur balik. Haha. Then kalau dia nak makan something *actually mmg dia kuat mkn skrg*, terliur sesangat dia akan amek tgn sape2 suruh suapkan utk dia. Comel tau baby aunty ni.




Bila dia dah penat makan dah penat membuas, dia tido. Olololooo bucuk bucuk cayang ni. Geram geram aku nak bawak balik ke Kuantan hari tu. Kalau umi and mummy bagi kan bagus. Hehe. Tapi takpe lah tak lama dah aku nak balik Terengganu. Nanti boleh la main everyday dgn dia. Hiks. Meh aku share dgn korang video this baby girl Ellesandra. Tapi sila abaikan suara suara sumbang yang duk buat bising kat belakang tu yek. Hehe.



psssstttt.. i miss u baby girl. mmmmuah! :*


14 comments:

hanani0210 said...

cute nya..memang patut u miss dia. :)

Jom baca ni: Konsert Untukmu Loloq..
Jom baca ni: 6 Produk Kosmetik yang Merbahaya. Awas !!!

Amiera Hilton said...

@hanani : yeah rinduuuu dia sgt! sobs sobs

puteri ain said...

comel betul. geram lak tengok . hehe

Amiera Hilton said...

@puteri ain : hehe yeah she's pretty :)

akid said...

hak hak comel gila :) berapa umur dia? :D

Amiera Hilton said...

@akid : baru lebih kurang setahun je. huhu

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

bakal gorjes mcm kamu nnt ni ;)
tgk la pipi dia aihhhh bolat!

Amiera Hilton said...

@pinkymomma : hehe mane adelah. dia ikut mummy dia. hehe

Izyan Masri said...

SERIES CUTE HABIS.KALAU DAPAT NI,KISS HABIS HABISAN :D

Amiera Hilton said...

@Izyan : hehehe. habis budak tu nti lebam pp kena cium. hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dia sgt comel...gebu jek LM tgk.

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

comeinyer dak kecik tu dearrr, ngeee...gerammm! t'igt kat niece cik bunga yg bolat tu jugak +___+

Redbloodsnow said...

pp dia sgttt lah bam bam ek. geram nyaaaa akak nk picittt..haha :D

Amiera Hilton said...

@cintabunga : hehe suke kn bdk2 comel gini kn.. hehe

@redbloodsnow : heheheh :)