Friday, April 29, 2011

Aku menang lotteri wei! yahoooooo


Pergh rezeki lagi. Kali ni memang macam bulan bintang jatuh ke riba. Rezeki yang tak diminta minta datang dengan sendirinya. Aku menang lotteri wei! Yabedabeduuuuuuu..Sukenyeeee. Hiks :) Eh ape pulak. Nak bukti? Ingat aku menipu? Meh sini aku berlagak sikit dgn korang!



Bukti 1




Bukti 2



Bukti 3



Nah aku kemukakan 3 bukti utk korang percaya bahawasanya aku tak menipu. Ish sukenyeee hati aku menang lotteri. Tak pernah pernah lagi aku menang lotteri sebelum ni wei. Hiks. Mesti korang dah fikir macam macam yang buruk pasal aku kan? Ish jangan fikir mengarut. Aku tak layan la lotteri ke sports toto ke nombor ekor ke ape ke. Tak baik tau.


Semua email email tu yang masuk dalam spam box email Yahoo aku yang lagi satu. Haiya mane dapat email aku ni. Kalau ye pun nak bg aku duit post cheque la bagi aku. Senang boleh aku cash kan cheque tu terus. Hiks. Agak agak korang lah kan, kalau aku betol betol dapat duit sedebuk gitu banyaknye brape ek nilai dalam RM? Mahunya shopping 40 hari 40 malam aku. Haha.


Sorry la yek aku bukan jenis cepat melilau mata dengan benda benda ni semua. Dah terang lagi bersuluh kot aku xde join ape ape contest luar negara apatah lagi main lotteri semua. Ingat ye korang, kalau dapat ape ape sms, call or email yang gtau korang dah menang ape2 better korang beware. Jangan kalut sangat nak bagi details ic nombor akaun bagai. Sekarang ramai je orang nak kaya cepat. Miskin cepat pun ramai. Hehe.


Sekian pesanan khidmat masyarakat tak bertauliah oleh Amiera Hilton. Hiks :P


18 comments:

mizzkechique said...

selalu gak dpt emel mcm tu.. yg xlogiknya, dr UK tuu....

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

ahahah...cik bunga dah berguni² da dpt loteri cmtu, huhu :P

Amiera Hilton said...

@MK : haha tau xpe. tibe2 je plak tu. haiyaaa

@Cintabunga : hehe before this email miera bersih xbyk spam. skrg je byk plak masuk yg mengarut2 ni. ish

amalina said...

ada jugak dapat. haha macam kelakar pun ada. tak kan ada orang nak bagi duit free2 je kan? nasib baik tak terpedaya.

Kek Lapis II said...

hampeh...ingtkan masuk ape2 klo mcm 2 akk dekt 200 dalm inbox nie hah..kikikkkikiki

Amiera Hilton said...

@amalina : hahahah. kan..baik hati betol nk bg org duit free2. hikhik :P

Kek Lapis II said...

hampeh ingt kan betul2...klo mcm 2 akk dapat dekat 200 ade nie hah...nk???kakakakkakak...

cik teynteyn said...

laaaa .. ingatkan betul2 menang td.. hehe

oh ye , nak join contest tak ?
kalo nak jom join kat my blog.

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

heheh..sabo jela dearrr ;)

Tolong Cik bunga lagi bole tak? :(

shaffique said...

fuyyo. menang loteri dari UK tuu. haha.


My latest entry : Story Line Filem Harry Potter Dalam Bentuk Komik

Haz said...

mmg bnyk pun..
kdg2 pelik jugak klu ada yg terpedaya tu...

Amiera Hilton said...

@keklapis : g ler tebus. hikhik :D

@Cikteynteyn : hehehe. ok nti miera ushar yeah :)

@cintabunga : hehehe :P

@shaffique : haha hebat kan kan kan? :P

@Haz : itulah pasal. pelik sampai xboleh tahu yg tu semua menipu. adoiii

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sis pun dpt gak ahahaha..
kalau betul2 la kan..dh lama jadi YB kat ganu ekeke..

tp tu smua dusta..dusta! ;)

Amiera Hilton said...

@pinkymomma : heheeheh. miera pun boleh jd assistant sis klu gitu. hiks :P

Liza @ Adzriel AB said...

akak pun kaya gak... banyak kali dah menang camni. kaya dlm mimpi je... ha..ha.. menipu pandai sungguh deme ni kan miera.

Amiera Hilton said...

@Liza : hehehehe. dalam dlm mimpi ek kak? klu cmtu nk tido slalu la. hehe

Akid azami said...

ahahahaha den pernah dapat gak emain macam ni. Pernah den balas, lepas tu dia mintak pulak nama penuh, ic, alamat, no.akaun. Perghh terus den tak layan :D

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Nak hadiah tuttttt dari Cik Bunga??? kui..kui..kui