Friday, April 29, 2011

Sate Zul Malay Town Kuantan






Salam semua. Now sambil duk mengadap tengok berita TV3 sambil online jugak. Check post blog ada yang draft belum dipost as entry rupanya. Sobs. Aku ni memang jenis suka peram buat habuk dulu kot. Jenis outdated pun ye jugak. Isk.


That day aku ngn housemates keluar memalam buta g makan. Hajatnya nak berkelah sambil melepak di Esplanade baru bukak kt Taman Gelora tp tetibe akak umah aku g tukar plan. Penat je aku peluh peluh bagai sambil bersiap sambil berkejar ke dapur nak goreng cucur. Semangat punye pasal. Haha.

Cancel nk berkelah, Satay Zul Malay Town pun jadilah. Nak ke Satay Zul Jalan Teluk Sisek malas ler pulak. Actually sana lagi best satay nye compare dgn kat Malay Town. Almaklumlah sana kan main yang dah lama bertapak. Ramai giloss orang. Korang yang tak pernah g sana nanti dtg Kuantan try ok? :)




Menu 1 : Bakso + Air Green Apple Kasturi



Menu 2 : Satay Ayam & Daging




muka dah macam hamster simpan makanan dalam mulut dah. tembamnye T_T



Ok dah. Itu je. Aku malas la pulak nk mengarang panjang panjang macam buat karangan sekolah. So untuk kali ni, biarkan gambar yang berbicara. Muahaha. Ok bai. Selamat meleleh air liur! Hikhik :P




13 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

pernah dok kuantan... 18 tahun lalu... rindunyaaa..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

green apple kasturi sgt sedap..alahai kecur air liurku ;)

akid said...

wahh satay!!! Lame tak makan oo!! Berapa secocok kat situ? :D

akid said...

wahh satay!!! Lame tak makan oo!! Berapa secocok kat situ? :D

Farah Azurah said...

bakso + sate = geram dan lapar laa ..akak comel simpan mkann ...hehehhe

Amiera Hilton said...

@liza : rindu ktn ye kak. dtg la sini :)

@pinkymomma : iya sgt dap dap dap! heh

@akid : errr..xtau ler brape secocok. tp yg dlm gmbr tu kteorang amek ayam rm10 daging rm10.hah kire la sndri. hehe

@farah : hehhehe. comel ape muke hamster gitu dik. hiks

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahhhh..lelehhhhh , sllrrppp... hheheh...


dear, kamo g PD gak..? katne?

cik bunga datang nak...... adee, dehhh

combi said...

bestnye satay!!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Memang kejam pagi² da buat MAK marahhh!!! isk3...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Yang dinanti..yang ditunggu², cewahh.. meh sini..

Pengakuan Cik Bunga berani mati punye lah! HARUS baca

sweet like what said...

sedapp nye bakso tu.. ;)

Azueriena Norash said...

wahhhh.....sedapp tu satay......

anGah said...

wowww.. sedappppp dan dasyat :0