Tuesday, March 22, 2011

Calling all cupcake lovers!

Cupcake loversss! Ini untuk you guys!
Woot! Im melting right now. Serious.
Bukak je deal ni memang sangat tak keruan rasa.
Buy 12 pcs of cupcakes
+
10 cream puffs
+
7 cheese tarts
FOR ONLY RM25.00!!
Ini bukan main-main. Ini betul-betul!
Im really get crazy over this.


For those yang ada planning nak buat befday party,
rasanya this great deal sangat sesuai.
Save your pocket money and get the joy too.
As for me yang hantu Oreo ni,
memang naik gila rasa tengok cuppies yang oh la laaaa..
Ada Oreo sebijik sebijik tu kat atas cuppies.
Memang menduga. Tahu!
So if korang nak beli deal yang hebat ni,
Cepat! Deal ni tinggal berape hari je lagi.













Malas taip panjang-panjang sebab air liur tengah meleleh tak hingat duk tengok
OREO CUPPIES tu. Yummeh!!

2 comments:

♥e'in♥ said...

peh! mmg wat owg t'liur nie.

Amiera Hilton said...

@E'ein : kan...lap sket air liur tu yang. hehe :P