Friday, July 16, 2010

kampung halaman :)

mood : orang kampung.
heheheheh..
iyelah now kt kampung.
mengaku orang kampung okay.
sy xlupe diri.
ingat asal usul.
heheheh..motif?
mcm pelik sesetengah org malu nk mengaku
dia made in village.
haish.pelik.
village lah best!
ni baru bgn tdo.dlm suasana hujan.
ohh bestnye..sejukkk byk pokok2..
heeee..rindu sgt situasi ni :)
owh okay td bertolak pukul8lbh.
jln xjem sgt so kul12lbh da smpai.
lbh krg 10menet lg nak smpai tu along kol tye kt mane.
smpt lg tipu dia ckp baru kt dungun.
hahahah..gle slow aku bwk?haish.
ohh sgt terharu okay dengan adik aku haziq tu.
baru je smpai beru je bukak pintu kereta baru nak melangkah
dia datang pggil aku manje2 and hug and kisses aku.heeee ♥
rindu ur sista ye my lil bro?hikhik..miss u too.
dia ni da byk kali kena mrh ngn umi aku lah.
sebab manje sgt ngn aku.peluk cium tu biasa lah bg kitaorg.
hahahah..ops.jgn jeles :p
umi ckp nanti kalau smpai besar mcmni len mcm org tgk.
ahaha..lantak lah!kami syg kami berdua.huhu
well sesampai je aku td ltk barang jap.
pegi tgk nenek aku jap.
then terus pegi umah abg asyraf aku.
pegi men dgn anak buah yg hei comel giler!
ellysandra.gerammmmm.haish
btw aku balik kali ni kena tido kt luar.*sigh!
sebab abah tgh renovate rumah.
haish.xpe lah.memahami gitu.
biar pn actualy rinduuu giloss kt bilik.
oklah nk pegi men ps dgn 'bf' aku tuh.
jgn sibok!chow dulu :)

2 comments:

fie_na said...

mnje nyer adik laki miera tu..
umur bpe?
adik fna mnje2 xlah cmtu..
bertepuk tmapar..
kdg2 jer die ngade2 senggel kpala kt bhu..hee~
tp sweet kn mnje2 ngan adik2..ske!♥

Amiera Hilton said...

heheheh...adik miera da form1 kot.
tp still manja mcm baru djh1.hehe
best kn dpt adik yg manja ngn kite.
tp kdg2 ada gk menyampah.heheehhe