Monday, July 15, 2013

How to log-in Nuffnang???



BUNTU. 

Anyone boleh tolong bagi jalan untuk selesaikan masalah ni?
Camni lah jadinya bila umur dah meningkat. Email pun boleh lupa. -_-'
Terlampau terlalu tersangat lama tak bukak acc Nuffnang sampai langsung tak ingat email address untuk log-in account Nuffnang.

Sudahnya aku dengan bijaksana cerdik pandai create account baru dengan harapan boleh link blog semula.
TAPI harapan hanya tinggal harapan. I cant link my blog dalam account baru sebab dah exist dalam account Nuffnang yang lama!! *Rasa nak menangis mengemis semua ada. Sobssssss

I've submitted a ticket to Nuffang team regarding this matter. Hopefully diaorg boleh tolong dengan kadar segera. Tengah sedih ni. Bye! :(

1 comment:

DHHassan said...

kalau lupa password tau la , lupa emel sangat parah ni. gud luck mira