Tuesday, April 5, 2011

Yuyu Zulaikha - Ferrero Random Giveaway




Eh eh korang kenal dengan header comel molek kat atas tu? Hehe mestilah tahu kan. Itu kan header kepunyaan blogger femes emes iaitu Cik Yuyu Zulaikha si Kupukupu Kecik yang comel lagi lote. Hehe. Korang kalau tak kenal dia, sila marah kat diri sendiri ye. Kenapa pulak aku tempek header dia kat entry aku ni? Adakah aku nak menumpang populariti beliau? Atau adakah aku nak menyamar jadi beliau? Oh tidak tidak. Sebenarnya aku join giveaway yang dianjurkan oleh beliau. Hikhik. Mencuba nasib kot-kot ada rezeki siapa tahu kan kan kan? Korang kalau nak join jugak so boleh click sini okey. :)


13 comments:

Izyan Masri said...

GOODLUCK YE YANK ! XD

izzati said...

waaa. ferero... best nya.. ni yang packet ferrero mana ni

Amiera Hilton said...

@izyan : tengs! :D

@izzati : ni ferrero collection yg ada 3 types of ferrero tu klau x silap lah. :)

Ujang9897 said...

jgn menang ek..sebab gua nak..ahhaha

deeya said...

gud luck dear ! :p

chinta... said...

good luck yer

Redbloodsnow said...

WAH..BEST NIH. GOOD LUCK! :)

Amiera Hilton said...

@ujang : jgn menang sbb miera nk menang dah. huhu

@deeya : thanks! :D

@chinta : tenkiuuuu :)

@redbloodsnow : yups sila join yea. hehe

solo molo said...

pok amai amai...
belalang kupu-kupu...
join giveaway yuyu...
mana tahu menang ferrero satu...


sape nak menang ipad 2 ???
klik > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

Amiera Hilton said...

@solomolo : hehe ewahhh *joget* :p

cik fza said...

dtg dr blog kak yuyu.
all the best.
kita join jugak :)

Amiera Hilton said...

@cik fza : gudluck too dear :)

MaIzUrA said...

JOM JOIN MY GA
http://akulahstrawberry.blogspot.com/search/label/%E2%9C%BF%201st%20GiveAway%20Strawberry%20%E2%9C%BF
http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html
HADIAH LUMAYAN MENANTI ANDA