Monday, April 4, 2011

Another BE Earning Masyukk


Alhamdulillah. BE Nuffnang masuk lagi. Kali ni aku dapat BE untuk kempen Snickers Hungerlings Attack and satu lagi pulak untuk kempen Digi Internet. Alhamdulillah syukur dengan rezeki ni. Even earning tak hebat sangat pun tapi cukuplah sekadar ape yang mampu. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Hehe. Kempen Lancome Maqui Miracle Foundation still berjalan seperti biasa dalam blog ni. To my readers, thanks sebab sudi datang sini. Sekurang-kurangnya ada jugak trafik blog aku ni. Hehe. To Nuffnang, thanks a lot from me. :)


10 comments:

fyna said...

waaaaaaaa...
byknye BE....
jeles nih..
meh cnih BE ckit..
:)

Halen said...

Sy masih baru dgn nuffnang nih.. BE tu apa erk? Itu ke yg menentukan income yg ada.

Amiera Hilton said...

@fyna : amek la. mtk ngn en.Nuff jgk yea. hehe. :)

@halen : something like that la.lg byk BE lg byk earning kita akan dapat :)

Liza @ Adzriel AB said...

tak pernah dpt BE pun. Miera! TQ coz rajin datang blog saya! appreciate sabgat.

Pajill Nostra said...

huhu~~. saje tambahkan traffic lagi. blogwalking ke blog ini. i dah follow u. he~~

Noraini Mohd Zain said...

xpndailah BE ni.. aku dah sign up nuffnang p xpandai nak but cmne?? yunk?? ada gtalk x??

Amiera Hilton said...

@liza : iye! hehe. suke baca your blog dear. :)

@pajil : hehe. thanks ya follow me :)

@noraini : ada gtalk tp jarang on. hehe.

Noraini Mohd Zain said...

la aku nk suh ko ajar aku camne nk BE ni.

saya_arief said...

meriah nye BE die.
:D

Amiera Hilton said...

@noraini : lorh.aku pun tahu sikit2 je BE ni. yg pasti kalau status nuff ko dah tukar jd Gli boleh la BE ni. and status tu Nuff yg bg auto bkn kita yg pilih.

@arief : hehe. alhamdulillah :)