Thursday, March 31, 2011

Join Contest Aku Kaya

Bismillahhirrahmanirrahim......






Nak tahu kenapa aku tulis entry ni dgn permulaan yg cukup indah? Sat lagi cheq habaq mai. Sekarang baca dulu ape aku nak tulis ni. Hehe. Kawan sekolah aku Nor, tagged aku untuk join contest yang dinamakan Contest Aku Kaya. Contest ni anjuran Bobbiestory. Just a very simple contest tapi dia punye rules tu boleh tahan aa kan. Hehe. Nak tahu apa syarat-syaratnya? Check bawah :


  1. Follow belog Bobbiestory. - Dah! Nombor bertuah aku 686. Agak cantek yea. ;)

  2. Letak belog Bobbiestory dalam bloglist korang - Done jugak! *senang nak rujuk pemenang*.

  3. Letak header belog penganjur - Dah letak dalam entry and sidebar jugak :)

  4. Buat entry tajuk Join Contest Aku Kaya - Ni lah entry nya! Haha

  5. Sebab kenapa baca/terbaca belog dia - Err sebab kawan kita tagged kita join contest ni. So secara tidak langsung kita terbaca lah belog awak. Hijau sangat! Tehee :)

  6. Tag sorang kawan - Fiena, awak di-tag! :)

  7. Paste URL kat belog penganjur - Siap!


Hadiahnya???? Ni lah yang cheq nak habaq mai tadi. Dia nak bagi hadiah fulus bernilai RM300. Wahhh baiknya hati Bobbie. Semoga murah rezeki yea. :)


7 comments:

Noraini Mohd Zain said...

menang jgn lupa aku k.. haha..

Amiera Hilton said...

@Nor : huhu..haruslah! :)

fyna said...

gud luck dear..
:)

tq...saya da follow kamo...

Izyan Masri said...

waah.takut dengar tajuk contest aku kaya.kalau tak kaya ? kih3 :D

Noraini Mohd Zain said...

gurau lah.. hehe.. [",]

fie_na said...

miera, sorry. fna baru bkak. ngeh3. line tak okay hr miera tag tu. engt lambat lg. nati mng blanje fna k. hee =)

Amiera Hilton said...

@fiena : alaaa takpe lah nk buat cmne kan. berehh :)