Saturday, April 2, 2011

Contest Natural Beauty


AMARAN!!!

Ini bukan entry masuk bakul angkat sendiri mahupun masuk lift tekan sendiri. Jauh sekali tentang sifat syok sendiri yang terserlah. Ini entry berani mati. Sape kutuk wa sebab buat entry ni, wa tembak guna pistol air. Ada beran??




First skali aku nak say thanks to Abang Stalker yang sudi meng-stalker aku dan menjemputku join contest anjuran beliau di blognya. Trimas trimas! Okay nak tunjuk ni.




Inilah dia rupenye gambar tadek mekap secalit pon kat muke. Pakai tudung pun mcm makcik-makcik je sememeh. Sebab tu lah aku kasik warning awal-awal tadi. Gambar non-mekap kot! Natural beauty gitu. Huhu :P Aku tag ini contest kepada Ieka Zulaikha dan Ain Kecik serta semua readers yang berminat nk join. Jom jom serlahkan kecantikan semulajadi. Hikhik.


More info here .

6 comments:

Abang Stalker said...

hehe...hai makcik sememeh..kuang3. :D abg gurau la dik.manis je..:) mn ada cm mkcik2.sbb mkcik2 skrg da pki ala2 hana tajima tau.hahaha..thanks ye sudi join abg.gud luck dik ;)

Noriz said...

wow...u got the look!

but too bad, i dont hv that, mahunye gmbar blur klu amik tnpa makeup hahahha

gd luck dear :)

Cik Itam @ ira said...

gud luck

Amiera Hilton said...

@abg stalker : hikhik. sememeh cmtu klu x menang mmg lg sememeh la pasni. huhu. tengs :)

@noriz : u are beautiful too dear. thanks ya :)

@ira : thanks :)

♥e'in♥ said...

wah2.. good luck dear.. :)

Amiera Hilton said...

@E'in : thanks dear :)