Sunday, February 27, 2011

Pencinta tegar maxi skirt and dress.




Ahhhh.. This is awesome! Awesome! Gojes! Gojes! Meleleh air liur menengok this maxi skirt. Sangat lawa. Serious shit I tell you. First aku tengok this maxi skirt, I was thinking "dia mesti sukaaa gilakk kalau aku pakai skirt ni". Ngeheheh. Si bf aku tu kan gilakk warna purple. Kalau aku rembat ni memang tetiap kali dating la aku pakai skirt ni. Haha. Terdetik dalam hati utk beli this maxi skirt. Bukan sekali tapi berdetik-detik. I guess its worth my money to have it. Tak mahal sangat pon. But then rasanya aku kena lupakan niat tu kot. Well, ukur skirt di ketinggian sendiri la. Haha. Kalau aku pakai memang jadi se-maxi-maxi-nye itu maxi skirt. Meleret mcm skirt Cinderella kalau pakai takat paras pinggang normal. Haha.

Recently I went through almost all over blogshop that I ever known. Misinya cuma satu iaitu nak mencari blazer / jacket yang hot and malatops gituew. Tapi tibe-tibe misi itu menjadi bercanggah-canggah dengan niat sebenar. And memang tak boleh dinafikan darah pencinta maxi skirt and maxi dress itu mengalir laju dalam DNA ku ini. Tiap-tiap kali terjumpe maxi skirt/dress yang cantek mesti nak pitam rasa. Bahahahha :P I have few maxi dress/skirt. Tapi jarang pakai sebab my-everyday-life is always go to the office and work work work! Makanya I dont have so much time nak ber-skirt-skirt bagai. Haha.

Gojes hah? Awesome hah? Yes, it is!
*Actually ni hanya selingan utk cover ape yang aku rasa smlm.*

3 comments:

dilazfamily said...

Hehehe.betul2 peminat tegar nie.
jom join HEARTBEAT. Klik nie for info
http://heartbeat.my/?rid=6189

TUTORIAL nak join ada kat blog saya

.::cintabungablogspot::. said...

arghhh...mau skirt itu pleaseeee :/



jom singgah, sharing is caring pd blogger :)


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/02/vitamin-elak-encik-cinte-cik-bunge.html

Amiera Hilton said...

@Dilazfamily : hehehe. yups! okey dear. dah pegi dah pon :)

@Cintabunga : me toooo :)