Tuesday, February 15, 2011

Lama-lama Senyap Macam Ni Lah Jadinya. Terbakar.

ENGKAU SANGAT MENJENGKELKANLAH.
Hai la perempuan. Hai la kawan.
Perlu ke nak berlagak dgn apa yg kita ada?
Perlu ke nak tunjukkan kt org semua yg kita miliki?
Okey fine. Kau tak tunjuk terang-terangan.
Tapi kau bagi hint kat aku kan? Asal dow?
Nak buat aku jeles? Nak kasi aku bengang?
Lek ah. Aku oke je kot.
Tapi aku memang bengang la dgn kau ni.
Kau nak pandang rendah ke dgn ape yg aku buat ni?
Ke kau jijik lagi hina dgn semua ni?
Tolonglah kawan. Ingat sikit kau pon pernah dulu.
Aku nak ingatkan kat sini.
EVERYBODY HAVE THEIR OWN THINKING.
Owh kau nak cakap aku punye minda stupidkah?
Aku takot nak kembangkan dirikah?
Hei, suka hati aku la der. Makan pakai aku terjaga, cukuplah.
Aku tak tibai (amek/curi) orang punya. Kan Kan Kan?
Yes, if kau bertambah 'loaded' and berjoli sana sini skrg.
So then bagus lah. Aku tumpang happy utk kau.
Tapi aku tak happy bila kau nak rendah-rendahkan aku.
Mind your own business peeps!
Kalau semua orang mcm kau, ape je job ada kt dunia ni?
Takdelah tukang cuci, maid, driver smua tu kan?
Kalau kau boleh tolak buat taktau je dgn pelawaan kawan kau yg sorang lagi tu utk join dia.
So kenapa kau nak paksa aku pulak?
Oke fine. Kau xpaksa aku pun.
Tapi der, aku rimas kau tahu tak? Aku rimassss hoi!
Cukup-cukuplah tu. Jangan lah nk perli aku cmtu bagai.
Annoying kau tahu? Bye!

p/s : oh ya, kau kan famous emes since skolah sbg pencuri berkaliber. client2 and partner2 kau tahu ke tak pasal kejayaan kau tu?

double p/s : sory kalau terasa yek. this thing aku dah lama simpan, tak tahan dah.wake up and mind your own business. goodluck!

3 comments:

Halen said...

rileks..rileks.. biarkan je dia dgn caranya yg begitu huhu

Amiera Hilton said...

@Halen : thanks dear. memang biarkan je la ni..perangai org lain2 :)

shilazizi said...

cara miera cakap mcm member tu ajak join mlm je...(based on my experienced)LOL