Thursday, September 12, 2013

New episode, engaged.

Assalamualaikum.



Hari ni, sebulan satu hari bergelar tunangan orang.
Alhamdulillah syukur.
Semua urusan masa hari bertunang dipermudahkan walau ada kekurangan secebis.
Harap pihak lelaki maafkan :)

Perasaan? Tak terucap dek perkataan.
Masa tengok sidia tengah makan kat luar lepas majlis, terdetik dalam hati.
"Alhamdulillah, aku dah jadi tunang dia. Bakal suami, insyaallah"
Tersentuh. Tak sangka hubungan kami seserious ini sebenarnya.

Orang cakap bertunang banyak dugaannya. Kan?
Alhamdulillah setakat ni belum bergaduh ke apa.
Cuma selisih faham sikit-sikit pasal persiapan kahwin tu biasalah.
Masa persiapan bertunang pun sama. Hihi.
Persiapan awal-awal senang.
Banyak masa untuk survey dan compare harga :)

Alhamdulillah, kami dah selangkah menuju alam yang diberkati.
Doakan kami agar segala urusan dipermudahkan.

Untuk umi abah, mama abah, keluarga.
Terima kasih atas restu hubungan yang satu ini.
Untuk sidia, saya bersyukur kita dipertemukan. :)

Entry ni memang skema sebab entry ni entry serious.
Salam.

1 comment:

DHHassan said...

Suka tengok pic eday miera. Sweet sangat.