Thursday, August 23, 2012

Selamat hari raya. Pom pom pommm

Assalamualaikum & hi readers,

Aku tau dah agak terlambat untuk wish raya. Tapi tak kire tak kire nak wish jugak :p First of all SELAMAT HARI RAYAAAAAAA buat semua pembaca blog miera. Ampun dan maaf miera mohon andainya sepanjang bertahun menulis blog ni ada terkasar bahasa, terguris perkataan, terkutuk melampau and semua yang terrrrr lah. Maaf banyak2 hokay. We all 0 - 0 kay? hehe.

So how's your raya? Raya aku tahun ni quite hambar tapi besttt. Isk isk. Kenapa? Sebab malam raya my cousin masuk hospital cz terkena mercun. Teruk jugak la. Tapi tak nak story pasal tu sbb sedih and i dont really know how the story is. Cuma aku harap korang dapat doakan kesihatan cousin aku tu ye. Thanks :) And yang best part raya tahun ni sebab dapat beraya dgn kakak-kakaks you. Yes, my SIL beraya belah kiteorg tahun ni. So ramai lah gegirl kat umah aku *now i know how heaven to have sisters*

Macam biasa my-every-first-day-raya mesti harus wajib kat kampung abah dulu. Which is my home lah. Hehe. Then raya kedua baru beransur balik ke kampung umi kat Marang. Hooreyy!! The standard program for raya of course balik kampung - beraya - makan sampai muntah! haha. Tapi tahun ni best sikit sebab ramaiiiiiii kawan kawen. Syoklah korang. Aku gak yang still tunggu prince charming datang meminang. Kekekke :p Next entry miera post pasal wedding kekawan kay. For this time being, korang tengok je lah some of my pics raya. ;)


oh umi and abah. 
*dont blame me to be so gedik bile nampak camera. see my umi first* haha


 familas :) 


 yeay tahun ni ramai gegirl in my family. best best!! ;)


raya with kawan2 skolah. tak sempat snap banyak pic. sobs


the over-excited me. -_-'

hokay. bai :p

1 comment:

AiNiEy said...

hey.. my pic larh.. ;)