Sunday, February 20, 2011

God bless both of u ♥


This is a very special entry pasal gegirls ai ye. Semalam (Sabtu) aku ke rumah si Najat sebab dijemput menikmati spagheti hasil tangan kakak iparnye. Sedap! Thanks lain kali jemput lagi. hikhik. Then, sambil makan sambil sibuk berborak. Story xpernah nak habis. Dasar perempuan. Makanya kami merancangkan satu plan yg diberi nama Plan X. Haha tak tak. Plan tu adalah utk keluar with the Yana and Aten. Alkisahnya nak ke Pantai Batu Hitam. Kononnnn...nak main layang-layang kat sana. Mana tahu bila dah sampai masa angin pulak x nak bertiup kencang. Gewdik betol lah.

Oh today (Ahad), before pickup diaorg kt teratak masing-masing aku aku dgn si Najat ni awal-awal dah memecut ke bandar pegi beli cake! Tak boleh ambik diaorg dulu baru pegi beli. Nanti x suprise lah kan? Tak best macam tu. Si Yana keep on sms Najat merungut kitaorg datang amek dia lambat. Aku jugek yg jadi mangsa keadaan dgn alasan si Najat "tunggu Miera datang". haha bagus! Dah amek semua orang yang berkaitan, then kami beransur ke TC. Aku suruh Najat drive memandangkan bahu aku buat hal tetibe. *sigh!*

Berbekalkan drive-thru McD, bayar parking singgit then cari port baik punye utk lepak makan and gossipssss. Gelak tak hingat sorang-sorang anak dara nih. Jatuh market semua. HAHA. Ah, lantak la. Makan makan makan sampai habis. Snap snap snap sampai orang sebelah pandang. Then, aku mulakan drama sebabak.

Aku : Weh, aku nak g tandas jap ah.
Yana : Ko nak g tandas eh Miera? Nak ikut. Aku nk g jugak.

Dalam hati, Yana ko jangan sibuk nak spoilkan Plan X aku boleh tak? Haha. Yana ni kacau lah orang nak buat drama pon x feeling tau. Well, aku cepat-cepat bla tanpa mempedulikan Yana. HAHAHA kejam gile.

Najat : Beb, aku tertinggal barang la dalam kereta.
Aku : Barang ape?
Najat : Alaaaa...barang aku yg tu tu..
Aku : Ohh..barang ko yg tadi tu ke. Ok ok nanti aku amek kan.

Menyedari si Najat macam dah blur utk bagi jawapan, aku terus cover jugak. Dalam hati terfikir jugak "alamak, diaorg perasan tak eh?" And jawapannya, diaorg tak perasan langsung! Yeay! Akuu datang dari belakang senyap-senyap and bawa cake for them. Suprise!!




So, there u go. The strowbery cake :)



HAPPY BEFDAY TO YOU DARLINGS!



Terharu tengok diaorg happy :)



Pic gewdik wajib ambil kan? :P



Ini namanya pic terkepit ya kawan-kawan.



Orang penting. The wedding planner. Eh salah. The party planner. Party ke?


To Yana & Aten :
Happy Belated Birthday yang ke 22. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, dilimpahkan dgn kesenangan hidup, dipermudahkan segala urusan, dipercepatkan jodoh, dijauhkan drp segala niat buruk orang dan dilindungi Allah SWT setiap waktu. I love you both!

3 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

wahhh...so yummeh! :)

Amiera Hilton said...

@Cintabunga : yummeh kan? and rasa dia mmg sgt yummeh! hehe :)

ILYANA said...

thankyou so much girl.
for the lovely cake. for the wish.
love u.
asyik gelak jeee..
klako seko seko