Thursday, May 20, 2010

tagged by nur aziela

bukak je inbox ada email from fb which is got msg dr Nur Aziela..
she tagged me and asked me to answer few questions..huhu..
ok so now its tag time guys! :)
btw akak nk say thanks a lot sbb menge"tag" akak..
n most of all when akak bukak ur blog there is my blog also in ur blog list??
wah diam2 je xbgtau pn ye..hehe..thankssss sgt ;)
ok dah.nk jwb soalan dah ni..jeng jeng jeng.........



1. Adakah anda rasa anda hot?
- hot ke??ohh tak pun..sy biase2 aje..huhu ;p


2. Update wallpaper/ laptop yang anda guna sekarang?
- hurmm..poster Twillight edward cullen n bella..klu boleh xnk tukar dah sbb sgt lah fall in love kt movie ni..SUMPAH xtipu :)


3. Cerita pasal gambar ni.
- Pic ni miera buat wallpaper dah lme since 1st jmpe pic tu trus buat wallpaper..actually pic tu official poster for movie Twillight..xtau dah nk crite ape psl pic tu sbb smua org pn tau psl tu..hehe


4. Kali terakhir makan pizza?
- ermmm...bile ek??alah lupe la..klu xsilap few months ago..huhuh :(


5. Lagu terakhir anda dengar?
- Yang Terindah OST Adamaya..hehe..sbb lagu tu buat rgtone sms :)


6. Apa yang anda buat selain selesai tag ni?
- login fb and formspring..check email..dats all..


7. Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
- Fmly pggil acik..


8. Tag 5 orang, siapa yang nak kena tag?
- Najat Nasiha, Anis Nadia, Ellie Nadia, Meor and Akma..u guys sile buat tag ini ye! :D


9. Siapa orang nombor 1 dengan anda?
- Najat.she is my bff and also my business partner and also kwn susah senang miera.. :))


10. Katakan sesuatu pada orang nombor 5.
- Akma, lame xjumpe..skrg kt mane? :)


11. Nombor 3 ada hubungan dengan siapa?
- Ellie Nadia married to Ahmad Zulfaqar.. ♥


12. Bagaimana pulak dengan nombor 2?
- Anis Nadia..baru je kenal dlm fb tp dia okeee..xsangka org kampung miera jgk..skrg dia dah ada bf tau.. ;)


13. Kata-kata cinta pada orang nombor 4?
- Hah??err..meor, i appreciate our friendship..kwn syg kwn kn... :)


14. Berikan 5 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag.
- Najat : dia kuat makan n suke shopping.. :)
- Anis : dia pernah eksiden..baru2 ni..
- Nadia : wife kepada zul, manja and suke masak ;))
- Meor : is in love wif fiena.. ♥
- Akma : she is very outspoken :)


ok selesai..yg 5 org yg aku tag tu sila selesaikan tugas anda jugak ye..hehe..tq!

4 comments:

|nur aziela| said...

Yup!! My blog list ada blog akak & blog kak najat.. & x lupe, girls-andherstuff.blogspot.com as a blogshop.. Suke baca blog akak bdua, sweet sgt2.. ^_~

Meor [Prosperous] said...

nice memory in making friendship actually.. =p..

ad ptt letak in love kat ctue...

Amiera Hilton said...

meor : hehehe...ku katakan yg benar la dong... :)

aziela : tq dear..i'll link ur blog back ok! :)

|nur aziela| said...

Eh, xprlu la, kak miera..