Tuesday, March 30, 2010

BEAUTIFUL BLOGGER AWARD?Yes,its mine ;)


aku dapat award? hahaha macam xcye je blog yg dibuat atas dasar suke2 nk sharing story akhirnye dpt first award..huhu..thanks to cik Mawar Merah sebab sudi bg aku award yg sangat2 berharga ini..:) so sebagai balasan penerimaan award ni aku akan sempurnakan syarat2 yg telah ditetapkan oleh pemberi award..hehe..



Syarat - syarat nya ialah :


1.THANK & LINK THE PERSON THAT GAVE YOU AWARD
*Done! and one more time thanks a lottt to
cik Mawar Merah for the great award ;)


2. PASS THIS AWARD ONTO 15 BLOGGER YOU'VE RECENTLY DISCOVERED AND THINK ARE FANTASTIC
ok mari kita lihat siapa yg bertuah:



1- Miss Najat Sayang Sangat
2-
Mdm.Ellie Nadia Comel
3-
Miss Akma The Karma
4-
Cik Yana Cute


3.CONTACT SAID BLOGS AND LET THEM KNOW THEY'VE WON THE AWARD

ok will be done after posting this post.

4.STATE 7 THINGS ABOUT YOURSELF
1- nama aku miera hilton n sangat dikenali dengan nama yg satu ini sekarang.huhuhu
2- aku suke berblog, berfesbuk and suke berdownload lagu.hehe
3- aku seorang yang gewdix dalam diam.haha
4- aku owner online boutique Girls-andherstuff so sila2 la melawat blogshop saya ye..hehe
5- aku suke sayang giler sangat dengan PINK!hehe

6- aku sorang je anak perempuan dalam femly aku yg mane secara automatik aku rasa diri aku ni anak kesayangan abah n umi.huhu..love both of u..~~
7- n the last one is aku sayang semua yang sayang aku..~~~~heheh


okay!fully done!thanks kepada pemberi award n tahniah buat semua penerima award..

No comments: