Sunday, February 14, 2010

wedding&&something


First of all,aku nk ucap SELAMAT PENGANTIN BARU to my cousin HIDAYAH & OMAR yg dah melangsungkan perkahwinan pd 13.01.2010 yg lepas..smoga kekal ke anak cucu hendaknye..heheh =) juz a simple wedding but dey all ni nmpk sgt pdn..ceh pndai2 jek aku nk ckp pdn ke x kn.hehe..ni aku sertakan dua pic je utk ditayangkan disini..sbbnye??sbbnye aku mls nk upload byk n slh satu sbb lg adalah pic xbyk sbb aku kna jge front door smbut tetamu n bg door gift kt tetamu.huh.xske xleh amek pic.so ni je pic yg aku ase lawa..hehe..sory lah sbb pic pengantin lelaki xde..hehehehehe....~~~

pic ni taken before msuk masjid for akad nikah.tiga dr kanan is my cousin HIDAYAH.pengantin. ;)



ni aku sempat amek pic dlm hall wedding tu.hehe





eh.....the story still not finish yet..aku ada one more story to share la syg2 ku..hehe..ape?nk ckp yg aku happyyyyyy sbb i've got new watch!!YEAYYYYYYY!!!!!(tlg lah selok bersama sama)..hehe..esprit je..at first nk amek guess but bila dicube xssuai la ngn tgn aku..so then i took this one..thanks to umi n abah.i love both of u....~~~~

thanks umi&abah ;D

1 comment:

ILYANA said...

serupa tp tak sama.