Friday, January 22, 2010

what a bad day.

sedeh..penat..sakit..hampa..kecewa..n smua yg sewaktu dgnnye lah.al kisahnye arini planning nk pegi cri keje kot2 ada mane2 vacancies kn..sbb poket aku da kosong hbs ni bhai.ergh.tension aku.nk nges pn ada.so da pkai kemas2 ni d temani bf ku syg pegi la mkn dlu sbb aku xmkn lg..our spotted place was PIZZA HUT BERJAYA MEGAMALL..hehehe..mmg bad day aku rasa sbb time mkn pn mcm2 jd.antaranye pisau nk ptong pizza jatuh,meatball yg aku nk suap ke dlm mlt jth n d sbb kn itu baju ku yg da smart2 2 kotor!!ergh!geramnyeeeeee.....sial je.so aku ckp kt bf aku yg aku xnk pegi cri keje today sbbnye aku rasa xdpt d sbbkn oleh today seems like a bad day for me.tp aku blik slin baju n hntr bf ku itu ke rumah sewa sbb dia ada clas.on my way nk blik rumah blik aku pk pk pk pk....n aku decided nk cube try ushar keje wlaupn d ati ni da merasa mcm xde rezeki.n of course its true.byk tmpt aku berjalan n smua 2 memenatkn aku je.sia2.huh.sedeh wei....tp xpe la..mayb nex time ada la rezeki aku kt mane2 kn.doa2 kn la yea..bak kata pepatah YANG BULAT TAKKAN DATANG BERGOLEK,YANG PIPIH TAKKAN DATANG MELAYANG.eh,btl ke pepatah tu??hentam sajaaaaa.....=(

2 comments:

ILYANA said...

YANG BULAT TAKKAN DATANG BERGOLEK,YANG PIPIH TAKKAN DATANG MELAYANG??
takpenah dgr peribahasa tuh,siyes ke taram? or i yg mmg failed bm? hahaha

now dah blk ktn blk ke? keje & part time student kah?

miera hilton said...

hehehe..well yana dua2 la..ingt2 lupa.huhu..yep now da blik kuantan.keje not yet n now ngah amek muet only.hehe